Gratis Sonos One t.v.w. € 229,- bij T-Mobile

Geplaatst op:
02/05/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Sonos One!
Gratis Sonos One t.v.w. € 229,- bij T-Mobile

Ben je toe aan nieuwe telefoon? Bij T-Mobile Ontvang een Sonos One t.v.w. € 229,- cadeau bij aankoop van de Huawei P30 of de P30 Pro.

Gratis Sonos One t.v.w. € 229,- bij T-Mobile    Gratis Sonos One t.v.w. € 229,- bij T-Mobile    Gratis Sonos One t.v.w. € 229,- bij T-Mobile

Gratis Sonos One 

Voor iedereen die kiest voor de Huawei P30 of de P30 pro heeft T-Mobile een geweldige Gratis actie. Ga jij voor een van deze toestellen dan ligt er een Sonos One ter waarde van € 229.- voor je klaar. Met deze Sonos One beleef je een optimaal muziek vermogen en een apparaat wat een luxe uitstraling heeft. Dit toestel kun je gratis ontvangen wanneer je het juist abonnement afsluit.

T-Mobile met het juiste abonnement

De Sonos One geeft een optimaal luisterplezier door het heldere geluid wat uit deze luxe speaker komt. Deze smartspeaker beschikt over stembediening (werkt nog niet in Nederland). Deze Sonos heeft geen problemen met vocht, je hem lekker in de badkamer gebruiken. Deze speaker beschikt over 2 D-klasse versterkers met een tweeter en een midwoofer. Met een instelbare bas en treble en zes far-field microfoons is dit het neusje van de zalm. Het is echt genieten van het beste geluid in je hele huis!

Scoor dit gratis cadeau

  • Eenvoudig te linken met eigen wifi-netwerk.
  • Met touchscreen bediening kun je gemakkelijk jouw muziek bedienen.
  • Vochtbestendig en een uniek design.
  • Muziek streamen via Spotify, ITunes en internetradio is geen probleem.
  • Helaas nog geen Stembediening in Nederland en België.
  • Voor meer aanbiedingen neem een kijkje in de categorie Mobiel.

Gratis Sonos t.v.w. € 229,- bij T-Mobile

Gratis Sonos One t.v.w. € 229,- bij T-Mobile

Laat een reactie achter.