Win een RITUALS Cadeaupakket bij Care a Lot

Geplaatst op:
28/11/2020
Geldig tot:
09/12/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een RITUALS Cadeaupakket!
Win een RITUALS Cadeaupakket bij Care a Lot

Win een RITUALS Cadeaupakket door te raden hoeveel pepernoten er in de pot zitten? Dit cadeau is Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven. Doe Gratis mee en win!

Win een RITUALS Cadeaupakket

Wat is er nu leuker om een heerlijk RITUALS pakket te ontvangen? Waag vandaag een gokje en profiteer van dit overheerlijk pakket van RITUALS. Het spel is eenvoudig en binnen en kost slechts een paar seconden. Raad eenvoudig het aantal peperboten dat in de glazen pot aanwezig is. En meedoen is lekker Gratis en Iedereen mag meedoen.

Laat na je beoordeling je gegevens achter en zo weten ze hoe ze contact met je kunnen opnemen als jij de gelukkige winnaar bent van het RITUALS pakket! De actieperiode is van 25 november tot en met 5 december

Ben je de gelukkige winnaar 

Wanneer de winnaar bekend is nemen ze zo snel mogelijk contact met je op met een interessant aanbod om mee te spelen met Care-a-Lot. Natuurlijk ontvang je het cadeaupakket Gratis thuisgestuurd. Met deze actie van Care-a-Lot ondersteun je met het meespelen alle goede doelen van deze organisatie. Dit terwijl je een mooie kans maakt op het winnen van geweldige prijzen tot maar liefst € 1.000.000,00. Meespelen is eenvoudig, ze vertellen je er graag binnenkort meer over.

Neem je je telefoon op zodra ze bellen? Ze vertellen u direct of je de winnaar bent! Niet alleen een cadeau krijgen is ontzettend fijn. Je hart raakt vol van iets moois geven. Met de RITUALS cadeaupakket tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Wat is er leuker om iemand een verwenmoment cadeau doen?

Doe Gratis mee en Win

  • Deze prijzenactie loopt tot en met 31 december 2021.
  • Doe mee wanneer je in Nederland woonachtig bent.
  • Aan iedereen die mee doet worden 20 loten van de Care-a-Lot loterij verloot en een RITUALS Cadeaupakket t.w.v. € 100,-.
  • U dient bovendien toestemming te geven voor benadering via telefoon door Care-a-Lot.
  • Voor meer acties van Care a Lot kun je even hier kijken.

Win een RITUALS Cadeaupakket bij Care a Lot

Win een RITUALS Cadeaupakket bij Care a Lot

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!