Zoek de 5 paaseieren en ontvang Puzzelboek

Geplaatst op:
17/04/2021
Geldig tot:
19/04/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis Puzzelboek!
Zoek de 5 paaseieren en win Puzzelboek

Hoe gek ben je op de puzzelboeken? Speel gratis mee door de 5 paaseieren te zoeken en ontvang een Puzzelboek t.w.v. € 12.50. Waar zijn alle eieren?

Gratis Puzzelboek 

De paashaas heeft 5 prachtig versierde eieren verstopt. Waar zijn alle eieren? Vindt u ze allemaal, maakt u iedere maand kans op een jaar lang gratis PuzzelBrein t.w.v. ruim € 120,-. Met uw deelname ontvangt u in ieder geval een gratis exemplaar t.w.v. € 12,50!

Je ontvang een Gratis puzzelboek t.w.v. € 12,50 door mee te spelen. Dat is nog niet alles met deze actie krijgt iedereen maakt kans op een jaar lang Puzzelbrein. Voor iedereen die nog op vakantie gaat is dit zeker een aanrader om lekker in je luie stoel een puzzeltje te maken. Bestel bij Puzzelbrein je favorieten boek en maak gebruik van kortingen op puzzelboeken en abonnementen.

Dit is de grootste online webwinkel voor puzzelaars van Nederland die hun favoriete puzzelboek willen bestellen. Met keuze uit Sudoku, Kruiswoord, Woordzoekers, Legpuzzels, Zweeds, Lijnpuzzels, Binaire puzzels Cryptogrammen, Varia, Doorlopers, 10 voor taal en Filippines. U hoeft niets te missen er is genoeg keuze.

Wat moet je wetenZoek de 5 paaseieren en win Puzzelboek

  • Altijd Gratis verzending en bezorging.
  • Gratis Puzzelboek t.w.v. € 12.50.
  • Handig 30 dagen bedenktijd.
  • korting op nieuwe abonnementen.
  • Altijd de beste aanbiedingen en kortingen.
  • Een groot assortiment direct leverbaar.
  • In de rubriek boeken vindt u meer leuke gratis acties.
  • Natuurlijk hebben we de keuze uit meer aanbieders.

Profiteer van de leuke acties

Wist je dat er regelmatig leuke acties zijn bij Denksport. Je kunt profiteren van acties met van gratis producten tot korting op het hele assortiment. Zo is er wel eens een actie geweest voor een gratis puzzelboek bij elke bestelling of in dit geval een gratis strandhanddoek. Een ander voorbeeld is een korting van 10% op alle puzzelboeken. Controleer altijd je een bestelling of er een Puzzelbreinkorting beschikbaar is. Deze actie met Gratis puzzelboek is ideaal voor vakantie om eens rustig in het zonnetje te genieten van de rust en het plezier van het puzzelboek.

Ontvang Gratis Puzzelboek

Zoek de 5 paaseieren en win Puzzelboek

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!