Gratis Oppepbox met Kleenex Balsam zakdoeken
Geplaatst op:
10/01/2018
Geldig tot:
11/03/2018
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis zakdoeken en oppepbox.
Hoe snel ben je verkouden en hoe kun je dit voorkomen? Doe mee en beantwoord enkele vragen en ontvang een gratis Kleenex Balsam met een leuke oppepbox. 

Scoor een gratis oppepbox + zakdoeken.

Gratis Oppepbox met Kleenex Balsam zakdoeken

Gratis Oppepbox van Kleenex.

Het zijn weer tijden dat de meeste mensen weer snel verkouden worden. Het daarom belangrijk om hier verstandig mee om te gaan en te proberen om het te voorkomen. Maar hoe doe je dat! Doe mee met deze oppepbox actie door het beantwoorden van een aantal vragen.
Na het vragen lijstje krijg je een gratis coupon in je mailbox voor één gratis Kleenex Balsam + leuke oppepbox. Ze sturen je graag de oppepbox met Kleenex zakdoeken toe en een gratis Kruidvat coupon om een pak Kleenex Balsam tissues of zakdoeken te proberen.

De actie voordelen!

Wat is verkoudheid

Het is lastig als je verkouden bent, maar wat is nu een verkoudheid. Het slijmvlies wat zich in onze neus-keelgebied bevind, geeft in een normale situatie een beetje slijm en vocht. Maar als het slijmvlies een ontsteking vertoont, zwelt het op en gaat het veel slijm (snot) produceren. Dit is de reden dat u neus verstopt gaat raken. Meestal loopt het snot uit je neus maar kan ook via de keel verdwijnen.

Er ontstaat een irritatie in je neus en kan lijden tot een niesprikkel, en in uw keel of luchtpijp kan er ook een hoestprikkel ontstaan. Door deze toch wel lastige ontsteking van het keelslijmvlies ontstaat er keelpijn. Ook krijg je last van je stembanden die dan ook ontstoken raken. Doordat de neus/keelholte in verbinding staat met de buis van Eustachius kun je daardoor ook oorpijn krijgen. Het kan dan zijn dat het middenoor is ontstoken.

Gratis Oppepbox met Kleenex Balsam zakdoeken.

Gratis Oppepbox met Kleenex Balsam zakdoeken

Laat een reactie achter.