Gratis € 2 munt van Oranje Boven ontvangen

Geplaatst op:
20/04/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis unieke munt!
Gratis € 2 munt van Oranje Boven ontvangen

Voor alle munt verzamelaars is er een Gratis € 2.- Munt van Oranje Boven. Betaal slechts € 3,95 voor de verzendkosten en ontvang hem thuis.

Gratis € 2 munt van Oranje Boven

Deze officiële Gratis € 2 munt van Oranje kunt u na het betalen van de verzendkosten Gratis ontvangen. Wissel 2 Euro om voor de herdenkings-Euro “Oranje Boven” tijdens de Nationale Omwisselactie!

De unieke munt komt direct van de pers zonder in omloop te zijn geweest. Deze herdenkingsmunt toont alle Koningen en Koninginnen in de periode 1813 tot de dag van vandaag, en de Kroonprinses Amalia. Deze strikt gelimiteerd vergulde Edition is nu Gratis beschikbaar.

Het is leuk om een munten verzameling te starten en u verzameling aan te vullen met deze mooie munt. Wil u meer munten bekijken om u verzameling uit te breiden? Ga even naar de rubriek hobby op de website Gratis247. Het zoeken naar nieuwe uitgaven is voor de verzamelaars top sport. Wist u dat ze online speuren en zoeken op rommelmarkten of marktplaats naar unieke munten. Veel plezier met dit unieke product wat zeker een mooie aanvulling is voor u collectie.

Wat moet u weten

  • Maximaal 1 exemplaar per huisadres.
  • Uncirculated verzamelkwaliteit.
  • Er zijn slecht maximaal 15.000 stuks unieke munten beschikbaar.
  • Het is belangrijk om te weten dat de oplage strikt gelimiteerd en OP=OP.
  • 2 Euro herdenkingsmunt met kleuraccenten.
  • Wil je een bestelling plaatsen? Kijk even hier voor deze actie!
  • Voor meer leuke acties kun je even op Gratis247 kijken!

Uitgever van dit product

Munt-Online is officieel distributeur van deze herdenkingsmunt en levert deze uit. Ze zorgen ervoor dat u het product netjes thuis ontvangt. Voor de levering betaald u een bedrag van € 3,95 voor de verzendkosten en uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en bezorgd op het door u opgegeven adres. Om in contact te komen met deze organisatie kunt u terecht op het volgende adres: T.a.v. De Klantenservice, Postbus 1219, 2400 BE Alphen aan den Rijn.

Stel u bent niet tevreden over u bestelling kunt u altijd de munt retour sturen of een klacht indienen. Neem voor een probleem contact op via het mailadres klantenservice@munt-online.nl. U kunt natuurlijk schrijven naar de leverancier, Postbus 1219, 2400 BE Alphen aan den Rijn. Stel dat u er samen niet uitkomt, mag u contact opnemen met de Onlinegeschillenbeslechting. Deze leverancier is een eerlijke en betrouwbare organisatie die het mogelijk maakt dat echte liefhebbers deze prachtige munten kunnen aanschaffen. Wij wensen alle mensen die de hobbymunten sparen veel plezier met deze mooie nieuwe aanwinst. Ik hoop dat je veel plezier beleeft met deze leuke hobby.

Gratis € 2 munt van Oranje Boven

Gratis € 2 munt van Oranje Boven ontvangen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!