Gratis luxe iPad winnen bij Plus Magazine

Geplaatst op:
09/10/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis iPad winnen!
Gratis luxe iPad winnen bij Plus Magazine

Wil je een Gratis luxe iPad winnen? Het is mogelijk bij Plus Magazine met een voordelig jaarabonnement met 49% korting en kans op iPad.

Gratis luxe iPad winnen

Profiteer van de hoge 49% korting voor een jaarabonnement van het Plusmagazine en betaal slechts € 30.- voor het hele jaar. Ontvang maandelijks dit uitgebreide televisiemagazine met de leukste nieuwtjes over financiën, gezondheid, lifestyle, cultuur en reizen. Dit is nog niet alles! Iedere deelnemer die zich inschrijft, maakt direct kans op een luxe iPad die gratis thuis bezorgt word.

Hoe zit de actie in elkaar

  • Lees 1 jaar (11 nummers) Plus Magazine voor slechts € 30,00.
  • Wil je kans maken op een iPad? Doe vandaag nog mee.
  • Het cadeau abonnement stopt automatisch.
  • Profiteer van een voordeel van 49%.
  • Maandelijks het leukste televisieblad van Nederland.

Plus Magazine

Het Plus magazine is een Televisietijdschrift van 200 pagina’s vol met leuke en betrouwbare informatie over gezondheid, financiën, recht, cultuur, samenleving, reizen en vrije tijd. Plus Magazine maakt er een feestje van door haar diepgang, positiviteit, integriteit, betrokkenheid en het inlevingsvermogen met de (oudere) lezer. Plus heeft ruim 1 miljoen abonnees en is het grootste maandblad van Nederland!

Het is niet alleen het vele nieuws, boeiende artikelen en reportages die je vindt in het Plus magazine. Vergeet niet de vaste columns van Koos Postema, Heleen Crul en Ben Koster die zeker de moeite waart zijn. Lees de vele tips voor de lekkerste recepten van lekker eten en koken, medisch nieuws, mode & shopping, de Plusquiz, de Plus prijspuzzel, speciale aanbiedingen en te koop aangeboden en gevraagd advertenties van lezers. Plus Magazine met een aanbieding en gratis Asperges receptenboek. Een televisiemagazine voor een scherpe prijs waar je veel plezier van zult hebben, dat is het Pus magazine. Is dit iets voor jou?

 

Gratis luxe iPad winnen bij Plus Magazine

Gratis luxe iPad winnen bij Plus Magazine

 

Laat een reactie achter.