Maak de Kruiswoordpuzzel en ontvang Gratis puzzelboek

Geplaatst op:
02/12/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis puzzelboek.
Maak de Kruiswoordpuzzel en ontvang Gratis puzzelboek

In deze moeilijke tijden is rustig blijven erg belangrijk. Tijd voor een leuke Kruiswoordpuzzel. Los nu Gratis de puzzel op en ontvang een gratis puzzelblad t.w.v. € 11,90.

Gratis puzzelboek met oplossen kruiswoordpuzzel

Ben je gek op puzzelen, los nu de kruiswoordpuzzel op en ontvang als dank voor het oplossen een gratis puzzelblad van Puzzelbrein t.w.v. € 11,90. Het puzzelblad is geheel gratis en vrijblijvend, dus geen abonnement! Verder speel je lekker mee voor de prijzenpot van € 20.000,-. Puzzelbrein heeft de allerleukste en boeiendste kruiswoordpuzzels van heel Nederland. De officiële naam van deze puzzel is ‘kruiswoordraadsel’, maar bij veel mensen is deze puzzelsoort bekend als ‘kruiswoordpuzzel’.

De Gratis Actie Puzzelbrein gratis exemplaar

  • Doe lekker gratis mee en maak de kruiswoordpuzzel.
  • Er zijn geen verdere verplichtingen of kosten.
  • Na het invullen van de puzzel ontvang je een gratis puzzelblad t.w.v. € 11,90.
  • Iedereen van groot tot klein mag meedoen.
  • Wil je meer tijdschrift of boeken winnen?
    Kijk even in de rubriek Tijdschriften of Boeken.

Lekker ontspannen!

De woordpuzzel heeft sinds de eerste uitgave een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. De eerste exemplaren bestonden uit makkelijke woorden en hoofddefinities waaronder de Denksport – oprichter Isaac Keesing steeds inventiever werd in het maken van uitdagende combinaties en steeds meer zwarte vakjes.Door het invoeren van meer aanwijzingen, zinsneden, titels en volledige namen werd het kruiswoordraadsel steeds geliefder bij veel mensen. Inmiddels kent iedereen deze kruiswoord puzzel wel en zijn er vele varianten. De kruiswoordpuzzel is nog steeds een van de populairste puzzels die deze dagen gemaakt wordt.

Een Kruiswoordpuzzel oplossen 

De puzzel die het meest in Nederland gemaakt word, is aloude kruiswoordpuzzel. De reden daarvan is dat die door iedereen te maken is en er diverse gradaties van zijn. In dit woord zoekspel met de zwarte vakjes zoek je naar een willekeurige omschrijving. Dit woord vul je op de juiste plaats in van het diagram. Heb je eenmaal een start gemaakt, kun je met behulp van kruisingen de andere woorden in te vullen. Zo vlecht je als het ware vanzelf het leuke diagram vol.

Maak je Kruiswoordpuzzel 

Maak de Kruiswoordpuzzel en ontvang Gratis puzzelboek

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!