Maak GRATIS kans op Jumbo waardebon t.w.v. € 250,-

Geplaatst op:
04/03/2018
Geldig tot:
16/06/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis waardebon van €250.-!
Maak GRATIS kans op Jumbo waardebon t.w.v. € 250,-

Wil je besparen op de boodschappen bij Jumbo supermarkten? Doe gratis mee met deze Jumbo actie en win een Jumbo waardebon van € 250.-.

Win Jumbo waardebon!

Dit is toch wel een hele leuke Jumbo actie! Schrijf je in en je maakt automatische kans op een Jumbo waardebon t.w.v. € 250.-. De sponsor van deze actie kan telefonische contact opnemen en je een aantrekkelijk voorstel doen. Maar hier zit geen verplichting aan vast. Ben je de winnaar van de Jumbo waardebon dan nemen ze direct contact met je op en voor je het weet kun je gaan winkelen. Schrijf je snel want wat heb je te verliezen?

Maak GRATIS kans op Jumbo waardebon t.w.v. € 250,-   Maak GRATIS kans op Jumbo waardebon t.w.v. € 250,-   Maak GRATIS kans op Jumbo waardebon t.w.v. € 250,-

Gratis boodschappen doen

De winnaars van deze actie ontvangen van de Jumbo een persoonlijke voucher (pas) ter waarde van 250 euro die ze in alle Jumbo supermarkten kunnen besteden. Doe je bijvoorbeeld voor 75 euro aan boodschappen dan verminderen ze dit bedrag op je pas. Zo kun diverse malen gebruikmaken van deze jumbo waardebon (pas) en hoeft niet in een keer het totale bedrag uit te geven.

De sponsoren van deze actie:

Je zou denken wie betaald deze gratis actie? Nou dat kan ik je wel vertellen, want gratis een aantal waardebonnen van € 250.- weggeven dat gebeurt niet zoveel. Bij deze Jumbo actie zijn er een aantal sponsoren die samen met Jumbo deze actie betalen. Maar daar willen ze natuurlijk wel iets voor terug hebben. Wanneer je meedoet en je schrijft je in dan geef je 1 of 2 sponsoren toestemming om jou te bellen of te mailen met een mooi voorstel. Deze voorstellen zijn natuurlijk niet verplicht en je kunt gewoon vertellen dat je geen interesse hebt in de aangeboden actie. Ontvang je iets per mail dan kun je die direct uitschrijven. Wil je meer van deze acties bekijken? Veel plezier met het voordelig winkelen.

 GRATIS kans op een Jumbo waardebon!

Maak GRATIS kans op een Jumbo waardebon t.w.v. € 250,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!