Gratis Heuptasje en je Hond wegen bij Welkoop

Geplaatst op:
12/05/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis heuptasjes!
Gratis Heuptasje en je Hond wegen bij Welkoop

Hoe zwaar is je hond? Laat gratis je hond wegen in de winkel van Welkoop en ontvang een gratis heuptasje. Ze besteden extra aandacht aan voeding en gezond bewegen.

Gratis Heuptasje bij Welkoop

Hoe is het gewicht van je hond? Zou je willen weten hoe gezond je hond is. Laat gratis je hond wegen bij Welkoop en ontvang een gratis heuptasje. Een afspraak maken is niet nodig. Tijdens het wegen wordt er aandacht besteed aan voeding en gezond bewegen. Wat voor voer geef je en hoeveel? Krijgt je hond snacks en welke precies? Hoeveel beweging krijgt je hond op een dag? Zo krijg iedereen een persoonlijk advies, helemaal afgestemd op je eigen hond.

Hoe gezond is je hondGratis Heuptasje en je Hond wegen bij Welkoop

De dierspecialist in de winkel staat klaar om voor je eigen hond een persoonlijk advies te geven. Hij of zij helpt je om je viervoeter op een gezond gewicht en fit niveau te krijgen. En wat erg belangrijk is, te houden. Na opvolging van het advies voelt hij zich goed en blijft langer leven. De dierspecialist weegt je hond en doet lichamelijk onderzoek.

Hij kijkt en voelt en bepaalt zo de lichaamsconditie van je hond. Het eerste kijkt en voelt hij of de ribben zichtbaar zijn. Hij bevoelt de ruggenwervels, schouders en bekken van je hond. Het is een snelle lichamelijke controle van je hond en heel belangrijk. Wil je je hond gezond houden? Is goede voeding en genoeg bewegen de sleutel. Kom je naar de winkel en ontvang nu tijdelijk een gratis heuptasje voor het wegen van je hond.

Waar vind je een Welkoop Winkel

Welkoop heeft vele winkels verspreid over het hele land. Wil je weten waar een winkel is in jouw stad of dorp? Kijk hier even wat voor je het beste uitkomt. Het is een lijst met alle winkels inclusief het telefoonnummer per vestiging. Voor meer acties over dieren kun je even hier kijken. 

Gratis Heuptasje en je Hond wegen bij Welkoop

Gratis Heuptasje en je Hond wegen bij Welkoop

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!