Gratis Officieel Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander

Geplaatst op:
25/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Uniek biljet! Op = Op!
Gratis Officieel Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander

Na 20 Jaar is er weer een echt Nederlands bankbiljet wat u gratis kunt aanvragen. Het Officieel Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander. Profiteert u van deze Unieke primeur?

Gratis Officieel Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander

Iedereen krijgt de uitzonderlijke keuze om dit unieke verzamelstuk Gratis thuis te ontvangen. Deze officiële uitgifte toont de inhuldiging van Koning Willem Alexander op 30 april 2013. Wist u dat het bedrijf Munt-Online de officiële distributeur van de mooiste herdenkings-munten is. Deze organisatie heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen en verkoop alle producten online.

Heeft u interesse in deze actie? Betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en het unieke Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander word bij u thuis bezorgt. En omdat er een beperkte beschikbaarheid is, verwachten ze snel door de voorraad heen te zijn.

Super leuke actieGratis Officieel Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander

  • Koninklijk Paar postzegels met hoge korting.
  • Je kunt deze verzameling kopen voor alleen de verzendkosten.
  • Eerste Nederlands Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander.
  • Wil je meer postzegels en munten bekijken?
  • Interesse? En gebruik maken van deze actie?
  • Dit biljet is nog nooit eerder uitgegeven.
  • Deze uitgifte is Historisch.
  • Oplage: 1750 waarvan 250 alleen met deze korting!
  • Bestel op tijd op = op.
  • Betaal slechts € 3.95 voor de verzendkosten.

Leuk voor de verzameling

Dit Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander word enthousiast ontvangen door verzamelaars en hobbyisten en is helaas beperkt leverbaar. Dit is de eerste Nederlands biljet van € 0.0 met een afbeelding van Koning Willem Alexander. Deze is uitgegeven ter ere van verjaardag van koning Willem Alexander en is nu de officiële eerste uitgifte.

Claim uw biljet met de een prachtige afbeelding van Koning Willem Alexander vandaag nog! Dit biljet is van op origineel formaat en van de hoogste kwaliteit. De uitgave is strikt gelimiteerd en beperkt leverbaar. Voor deze unieke actie betaalt u slechts € 3.95 euro verzendkosten. Wees er op tijd bij, deze editie zou wel eens snel uitverkocht kunnen zijn.

Een echte Officiële uitgifte

Wil je gebruik maken van deze unieke actie? Wees er op tijd bij, er zijn een beperkt aantal biljetten beschikbaar. Kom snel in actie voor dat deze uitgifte is uitverkocht! Wist u dat edel collecties de officiële distributeur van herdenkingsmunten, herdenkingsuitgiften, bankbiljetten en voor vele Internationale munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën is. Ze vragen een kleine bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten van € 3.95. De bestelling gaat naar het adres wat opgeven is bij het bestellen van dit artikel.

Gratis Officieel Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander

Gratis Officieel Herdenkingsbiljet Koning Willem Alexander

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!