Gratis puzzelboekje bij Yakult

Geplaatst op:
01/01/2020
Geldig tot:
31/07/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Goodiebag!
Gratis puzzelboekje bij Yakult

Nieuwsgierig waar het product van Yakult vandaan komt en een gratis puzzelboekje ontvangen? Maak na de corona tijd een afspraak en ontvang nu een puzzelboekje.

Gratis puzzelboekje bij Yakult

Gratis Puzzelboekje bij Yakult

Bestel gratis dit puzzelboekje van Yakult met speciale Japanse puzzels test je o.a. je kennis bij elkaar over bacteriën, de Yakult geschiedenis en Dr. Shirota. Er zijn 10.000 puzzelboekjes beschikbaar. Elke dag zijn er 400 gratis boekjes beschikbaar. Zijn ze vandaag op? Probeer het morgen nog een keer.

Bezoek de Fabriek

Wil je meer weten over het product Yakult? Het is nu mogelijk om de fabriek in Almere van dichtbij te bekijken. Het leuke van deze boeiende rondleiding is dat je na afloop een gratis goedgevulde Yakult Goodie bag ontvangt. Het product wat overal te koop is is een klein flesje met een bijzonder verhaal. Om dit zelf te ervaren kun je gratis naar de fabriek in Almere en te zien welke avonturen het flesje Yakult sinds 1935 heeft meegemaakt.

Gratis Goodie bag en rondleiding  Gratis Goodie bag na de rondleiding  Gratis Goodie bag van Yakult

Leuke rondleiding

Je krijgt een uitgebreide rondleiding over de fascinerende geschiedenis en rondleiding langs de verschillende onderdelen van het productieproces. Je ziet hoe de flesjes in een snel tempo afgevuld en gedopt worden. Het leuke van deze dag is dat je tijdens de rondleiding het Yakult product mag proeven. De ronding duurt ongeveer anderhalf uur en is leerzaam vanaf de leeftijd van 12 jaar. Natuurlijk zijn ook grotere groepen welkom om een tochtje door de fabriek te maken. Aanmelden voor grote groepen doe je via fabrieksbezoeken@yakult.nl.

Bij binnen komst ontvangen alle bezoekers een gratis kopje koffie of thee. Parkeren is geen probleem er genoeg parkeergelegenheid bij de fabriek. De fabriek is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat moet je weten

  • Schrijf je gratis in voor een van de datums.
  • Ontvang een Gratis Goodie bag na afloop.
  • Tijdens de rondleiding diverse test mogelijkheden.
  • Ruime parkeer gelegenheid bij de fabriek.
  • Wil je meer actie bekijken over eten en drinken?

Gratis Goodie bag van Yakult

Gratis Goodie bag van Yakult

 

Een Reactie op "Gratis puzzelboekje bij Yakult"

  1. gratis goodie bag Wegens Handicap Hartfalen <vorig jaar 21 januari 2019 in Catherina ZKH Eindhoven ICD Pacemaker Geïmplanteerd kan ik deze tas niet ophalen graag opsturen? Groet Astrid

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!