Voor € 1.- naar de GAMMA Racing Day in Assen

Geplaatst op:
02/09/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kaartjes TT Assen.
Gratis naar de GAMMA Racing Day in Assen

Alle race liefhebbers opgelet! Vraag de Gamma Racing Day tickets t.w.v. € 12,- voor slecht € 1.- aan (reserveringskosten). Ga het weekend van 26 en 27 september naar de TT in Assen.

GAMMA Racing Day

Wil je gratis de racedagen op het TT circuit in Assen bezoeken? Download snel jouw Gratis toegangskaartje voor de spannende GAMMA Racing Day. Geef de namen door met wie je naar de gamma race dagen komt en met hoeveel personen. Na je aanmelding ontvang je direct je vrijkaartjes doe je kunt uit printen! Dit jaar is publiek welkom op de Gamma Racing Day na reservering. Je betaalt hiervoor € 1,- per kaartje. De taluds en paddock blijven helaas gesloten voor bezoekers. Er is een leuk dagprogramma met o.a. auto-, motor- en kartraces. Dit evenement vindt plaats op 26 en 27 september het TT-Circuit van Assen.

Wat moet je weten

  • Gratis Racing Day tickets t.w.v. € 12,-.
  • Betaal slechts € 1.- voor de reserveringskosten.
  • De dagen zijn op zaterdag 26 of zondag 27 september.
  • Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. (na reservering)
  • Kom gezellig langs, er is plaats voor iedereen.

Kom je naar Assen?

De dagen zijn op zaterdag 26 of zondag 27 september. De kaartje voor de Race Paddoc op vrijdag, zaterdag of zondag en het binnenterrein waar alle coureurs in hun voertuigen verblijven zijn niet gratis en gesloten. Ga gezellig kijken op de plaatsen waar leuke demonstraties worden gehouden, deze plaatsen zijn niet allemaal gratis en sommige zijn gesloten. Alle kinderen van 12 jaar en jonger hebben het hele weekend gratis toegang tot de paddock. Ga gezellig naar het TT circuit in Assen waar jaarlijks de grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa word gehouden en wil je meer Gratis producten bekijken?

Je persoonlijke gegevens

De gegevens die je invult blijven onder beheer van de evenementenorganisatie LDP International b.v. De vertrouwlijke informatie word niet verstrekt aan derden en worden gebruikt voor verbeteringstrajecten van het race evenement. Het enige wat ze doen met uw e-mailadres is het gebruiken voor de GAMMA nieuwsbrief, u mag dit wel aangeven. Het wordt een prachtige dag waar we met zijn alle van gaan genieten.

Gratis naar de Racing Day!

Gratis naar de GAMMA Racing Day in Assen

Laat een reactie achter.