Gratis naar de GAMMA Racing Day in Assen

Geplaatst op:
11/07/2019
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kaartjes TT Assen.
Gratis naar de GAMMA Racing Day in Assen

Alle race liefhebbers opgelet! Vraag gratis de Gamma Racing Day tickets t.w.v. € 12,- aan. Ga het weekend van 17 augustus naar de TT in Assen.

Gratis naar de GAMMA Racing Day in Assen

GAMMA Racing Day

Wil je gratis de racedagen op het TT circuit in Assen bezoeken? Download snel jouw Gratis toegangskaartje voor de spannende GAMMA Racing Day. Geef de namen door met wie je naar de gamma race dagen komt en met hoeveel personen. Na je aanmelding ontvang je direct je vrijkaartjes doe je kunt uit printen!

De actie voordelen

  • Gratis Racing Day tickets t.w.v. € 12,-
  • De dagen zijn op zaterdag 17 of zondag 18 augustus.
  • Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.
  • Kom gezellig langs, er is plaats voor iedereen.

Kom je naar Assen?

De dagen zijn op zaterdag 17 of zondag 18 augustus. Je tribuneplaats is op de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen. De kaartje voor de Race Paddoc op vrijdag, zaterdag of zondag en het binnenterrein waar alle coureurs en hun voertuigen verblijven zijn niet gratis. Ga gezellig kijken op de plaatsen waar diverse leuke demonstraties worden gehouden, helaas zijn deze niet gratis. Alle kinderen van 12 jaar en jonger hebben het hele weekend gratis toegang tot de paddock. Ga gezellig naar het TT circuit in Assen waar jaarlijks de grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa word gehouden en wil je meer Gratis producten bekijken?

Je persoonlijke gegevens

De gegevens die je invult blijven onder beheer van de evenementenorganisatie LDP International b.v. Deze vertrouwlijke informatie word niet verstrekt aan derden en worden gebruikt voor verbeteringstrajecten van het race evenement. Uw e-mailadres word gebruikt voor de GAMMA nieuwsbrief, u moet dit wel aangeven. Het wordt een prachtige dag waar we met zijn alle van gaan genieten.

Gratis naar de Racing Day!

Gratis naar de GAMMA Racing Day in Assen

Laat een reactie achter.