Win een gratis filmpakket + Gratis Netflix
Geplaatst op:
15/03/2018
Geldig tot:
Categorie:
Uw voordeel:
Inclusief eten drinken en Netflix

Doe de Filmtest en win een Filmpakket voor een onvergetelijke filmavond bij jou op de bank. De prijs is inclusief snacks, drankjes en 6 maanden gratis Netflix.

Wil je een Filmpakket winnen?

Ben je een echte serie en film kijker? Doe mee met deze Film Test en maak kans op een gezellige filmavondje inclusief snacks, drankjes en een halfjaar lang gratis Netflix! Om deze prijs te scoren hoef je alleen maar enkele vragen te beantwoorden en je maakt direct kans! De winnaars krijgen automatische bericht via e-mail en telefoon. Vindt je prijzen winnen leuk dan kunnen op Gratis247 veel meer winnen.

Wat zijn de vragen.Afbeeldingsresultaat voor netflix

  • Hoe kijk jij je films thuis?
  • Wat is je favoriete filmgenre ?
  • Hoeveel films kijk je gemiddeld per maand?
  • Op welke manier blijf je op de hoogte over wat, wanneer op televisie komt?
  • Wie is je huidige televisie aanbieder?
  • Doe je ook mee met deze test.
  • Doe mee en win meer prijzen.

Schrijf je snel in

Wanneer je interesse hebt in een gezellig avondje film laat dan je gegevens achter om je deelname en kans op het filmpakket ter waarde van € 100,- af te ronden. Winnaars worden per telefoon of e-mail geïnformeerd. Ben je de gelukkige dan word het totale filmpakket inclusie codes en instructies gratis thuis bezorgt.

Netflix kijken

Ben je de winnaar dan kun je 6 maanden gratis gebruik maken van het Netflix platform. Kunt dan zelf bepalen wanneer je de mooiste, spannendste en beste films en mooie series kijken. Je kunt gaan kijken naar de zeer populaire serie Narcos en het hele aanbod van Netflix makkelijk via je eigen televisie kijken. Start Netflix via het menu met de speciale code die je met deze prijs ontvangt, of ga naar kanaal 150 op je tv. Heel veel plezier met je gewonnen filmpakket en veel kijk genot.

Win een gratis filmpakket t.w.v. € 100.-

Doe de Filmtest en win een Filmpakket voor een onvergetelijke filmavond bij jou op de bank. De prijs is inclusief snacks, drankjes en 6 maanden gratis Netflix.

Laat een reactie achter.