Gratis FD Personal Finance magazine

Geplaatst op:
19/06/2018
Geldig tot:
04/04/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis FD Personal Finance magazine

Ontvang gratis bij Het Fiancieele dagblad een FD Personal Finance magazine. Neem een proefabonnement van 6 weken voor slechts € 18.-.

Gratis FD Personal Finance magazine

Het Financieele Dagblad heeft een scherpe actie. Profiteer van dit Proefabonnement van 6 weken voor € 18,- en ontvang zes weken lang elke werkdag Het FD in de bus. Vergeet niet de zaterdag FD Weekend + FD Persoonlijk en elke dag Het FD als e-paper. Bij deze actie krijg je eenmalig het FD Personal Finance magazine. De actie stopt automatische na 6 weken.

De Actie voordelen 

  • Proefabonnement van 6 weken voor € 18,-.
  • Zaterdag FD Weekend.
  • FD Persoonlijk.
  • Het FD als e-paper.
  • Gratis het FD Personal Finance magazine.
  • Onbeperkt toegang tot fd.nl.
  • Archief tot 13 maanden terug ( web / krant ).
  • Tenminste één keer FD Outlook.
  • Wil je meer lezen over deze actie?
  • Interesse in meer gratis kranten acties?

Financieele Dagblad

Het FD is een buitengewoon goede ochtendkrant waar je veel veel informatie leest over actualiteiten, ondernemen, financiële producten en diensten, beleggingen en carrières. Het FD laat dagelijks de rentestanden, aandelenmarkten, uitgebreide koersen, beleggingsfondsen en bedrijfsinformatie zien. Niet onbelangrijk is de aandacht aan persoonlijke financiën. Zo ontvang je het juiste nieuws om direct goed overwogen beslissingen te nemen. Blijf op de hoogte van al het financiële nieuws en sluit vandaag nog een proefabonnement af van 6 weken inclusief FD Personal Finance magazine.

Dit dagblad is  eigendom van de FD mediagroep en werkt samen met BNR Nieuwsradio die ook onder dezelfde groep valt. Met een oplage van 60.000 stuks per dag is het niet de grootste maar wel een belangrijke speler op de kranten markt. De krant hoort tot de oudste van Nederland en is in 1976 opgericht. Het FD heeft veel voordelen, naast de papierenkrant krijg je ook gratis de digitale editie van de krant. Je kunt een iPad of tablet app downloaden, maar ook voor je mobiel is er een applicatie ontwikkeld die buitengewoon goed werkt. Neem nu een abonnement en ontvang het FD Personal Finance magazine helemaal gratis. In het FD lees je alles met frisse kijk op het nieuws. De krant springt eruit met verrassende analyses. Nu een abonnement op het financiële dagblad door in te gaan op de bovenstaande aanbieding.

 

Gratis FD Personal Finance 

 

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!