Test een Dyson stofzuiger t.w.v. € 379.-

Geplaatst op:
21/03/2020
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Dyson t.w.v. € 399.-.
Test een Dyson stofzuiger t.w.v. € 379.-

Heb jij een Dyson in de opbergkast staan? Doe gratis mee en win je eigen Dyson stofzuiger t.w.v. € 379.-. Schrijf je in en mogelijk test jij binnenkort deze Kruimelzuiger.

Test je deze Dyson stofzuiger

Veel Nederlanders hebben nog geen Dyson in de kast staan. Wil je meedoen met deze actie en een prachtig Dyson stofzuiger testen? Doe gratis mee en schrijf je in. Doe mee met het testonderzoek en na het afsluiten van de testperiode is de Dyson V7™ Kruimelzuiger voor jouw. Natuurlijk zijn er altijd mensen die graag hun huis schoon houden. Deze mensen hebben waarschijnlijk een luxe Dyson en een automatische ramenlapper in de kast staan.

Voor alle anderen onder ons maken we het schoonmaken voor jullie een stukje eenvoudiger met deze splinternieuwe Dyson stofzuiger t.w.v. € 379.-. Maak snel en gratis kans op deze powermachine door je in te schrijven als tester. De Test winnaar van deze actie wordt na de trekking automatische telefonisch benaderd. Meedoen is kans maken. De sponsoren van deze actie kunnen je bellen met een scherp en vrijblijvend voorstel. Dat is niet verplicht.

De stomste huishoudelijke taak?

Maak kans op Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-  Maak kans op deze prijs t.w.v. € 399.-  Maak kans op een prijs t.w.v. € 399.-  Maak kans op Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-

Iedereen mag meedoen

Ben je 18 jaar of ouder doe mee en win deze leuke prijs. De nieuwste Dyson word gratis thuisbezorgd. Er word contact opgenomen over de leveringstijd. Er zijn geen verplichtingen en deelname is gratis. De nieuwste stofzuiger mag niet ontbreken in je huis. Doe mee en zorg dat deze nieuwste Dyson bij je in de kast komen te staan.

Wat moet je weten

  • Je kunt gratis deelnemen aan deze actie.
  • Doe gratis mee en test een Dyson V7™ Kruimelzuiger t.w.v. € 379,-
  • Ben je een van de winnaars word er automatische contact met je opgenomen.
  • Heb je interesse schrijf je dan hier in.
  • Wil je meer prijzen winnen? Kijk hier even.
  • De sponsoren van deze actie kunnen je bellen.
  • Zeer krachtig en geschikt voor dierharen.
  • 30 minuten accu en verschillende borstels

Maak gratis kans op een Dyson stofzuiger

Test een Dyson stofzuiger t.w.v. € 379.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!