Maak kans op Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-

Geplaatst op:
25/01/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Dyson t.w.v. € 399.-.
Maak kans op Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-

Heb jij een Dyson in de opbergkast staan? Doe gratis mee en win je eigen Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-. Wat vind jij de stomste huishoudelijke taak in huis?

Win je eigen Dyson stofzuiger

Veel Nederlanders hebben nog geen Dyson in de kast staan. Wil je meedoen met deze actie en een prachtig Dyson stofzuiger winnen? Doe gratis mee en beantwoord de vraag ‘Wat vind jij de stomste huishoudelijke taak in huis’. Doe mee met het Opinieonderzoek en maak kans op leuke prijzen die worden verloot onder alle deelnemers. De sponsoren van deze actie kunnen je bellen met een scherp en vrijblijvend voorstel. Dat is niet verplicht.

Natuurlijk zijn er altijd mensen die graag hun huis schoon houden. Deze mensen hebben waarschijnlijk een luxe Dyson en een automatische ramenlapper. Voor alle anderen onder ons. Laten we het schoonmaken voor jullie een stukje eenvoudiger maken met deze splinternieuwe Dyson V8 Absolute Pro stofzuiger t.w.v. € 399,-!
Maak snel en gratis kans op deze powermachine door te vertellen wat jouw minst favoriete schoonmaak taak is. De winnaar van deze prijs wordt na de trekking automatische telefonisch benaderd. Meedoen is kans maken.

De stomste huishoudelijke taak?

Maak kans op Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-  Maak kans op deze prijs t.w.v. € 399.-  Maak kans op een prijs t.w.v. € 399.-  Maak kans op Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-

Iedereen mag meedoen

Ben je 18 jaar of ouder doe mee en win deze leuke prijs. De nieuwste Dyson word gratis thuisbezorgd. Er word contact opgenomen over de leveringstijd. Er zijn geen verplichtingen en deelname is gratis. De nieuwste stofzuiger mag niet ontbreken in je huis. Doe mee en zorg dat deze nieuwste Dyson bij je in de kast komen te staan.

Wat moet je weten

  • Je kunt gratis deelnemen aan deze actie.
  • Doe gratis mee en win een Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-.
  • Ben je een van de winnaars word er automatische contact met je opgenomen.
  • Heb je interesse schrijf je dan hier in.
  • Wil je meer prijzen winnen? Kijk hier even.
  • De sponsoren van deze actie kunnen je bellen.

Maak gratis kans op een Dyson stofzuiger

Maak kans op Dyson stofzuiger t.w.v. € 399.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!