Gratis proefpakket Dailies Daglenzen

Geplaatst op:
09/08/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis proefpakket!
Gratis proefpakket Dailies Daglenzen

Wil je de nieuwe Dailies daglenzen eens proberen? Vraag een proefpakket aan van 10 stuks om ze 5 dagen te testen. Inclusief 15% korting.

Gratis Dailies daglenzen

Dailies daglenzen deze voelen aan alsof je ze niet draagt en hebben een optimale zuurstof doorlatendheid. Om de lenzen te ontvangen selecteer je een opticien bij jou in de buurt en klik op ‘doorgaan’ om je gegevens achter te laten. In het gratis proefpakket zitten Dailies lenzen en een kortingsvoucher van € 15,- die zou kunnen gebruiken voor je eerste bestelling. Het is mogelijk dat er een oogonderzoek nodig is dat kan iets kosten. De korting van € 15.- is uitsluitend voor de eerste aankoop.

Wat zijn de pluspunten:

  • Deze daglenzen voelen aan alsof je ze niet draagt.
  • Ze geven heldere en gezond uitziende ogen.
  • Zo heb je elke dag nieuwe lenzen, zonder reiniging.
  • Dit is het beste voor je ogen! Bestel ze snel.
  • Voor meer aanbiedingen van gratis lenzen kijk even hier.

De lenzen zonder problemen

Deze lenzen dragen zo comfortabel dat je er totaal niet mee bezig bent. Ze zitten zalig en hebben een uitzonderlijk draagcomfort, deze contactlenzen behouden hun gladde zijdezachte oppervlak. Het is belangrijk om je ogen in de beste conditie te houden en dat is de reden dat deze lenzen 6 keer meer zuurstof doorlaten. En die optimale zuurstofdoorlaatbaarheid helpt bij heldere en gezond uitziende ogen.

Het voordeel van dit type lens is, geen dagelijkse schoonmaak en altijd optimaal draagvermogen. Je kunt optimaal werken achter je tablet, sporten, zwemmen, hardlopen is geen probleem, en aan het einde van de dag gooi je ze gewoon weg. Wil je meerdere merken proberen? We hebben op onze site nog meer leuke acties van ‘Gratis 5 paar daglenzen bij Eyecentre‘ of van coopervision een bekende specialist op het gebied van lenzen.

Dailies Daglenzen! Iets voor jou?

Gratis proefpakket Dailies Daglenzen

Laat een reactie achter.