Maak korte enquête en Win een Gratis Citytrip
Geplaatst op:
27/01/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis stedentrip winnen?
Maak korte enquête en Win een Gratis Citytrip

Win een Gratis Citytrip door het maken van een korte enquête over de vakbond CNV. Geef vrijblijvend je mening en maak kans op een stedentrip!

Win een Gratis Citytrip

Winnaars boeken de mooiste Gratis Citytrip en gaan er lekker op uit. Met deze actie van de vakbond CNV zijn ze geïnteresseerd naar jouw mening om beter te kunnen inspelen van de verwachtingen van hun leden. De vakantiemarkt is groot, ze doen er alles aan om je deze gratis citytrip cadeau te doen. Wil je kans maken op deze prijs vul in 1 minuut alle vragen in. Wil je meer leuke vakanties en stedentrips ontdekken? De gelukkige winnaar wint de citytrip en alle andere deelnemers kunnen een telefoontje verwachten van het CNV.

De Nieuwsbrief

Wil je een voordelige luxe reis maken? Of wil je misschien een mooie vakantie voor de familie plannen? Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van CNV weet je zeker dat je altijd de juist informatie kunt ontvangen over de vele zaken waar je tegen aanloopt. Ben je lid van deze bond profiteer direct van de vele voordelen en hulp die net nodig kan hebben.

Profiteer van de CNV voordelen

  • Invloed op je arbeidsvoorwaarden.
  • Juridisch advies over werk en inkomen.
  • Rechtshulp bij privézaken.
  • Elk jaar hulp bij je belastingaangifte.
  • Loopbaanbegeleiding en professionele trainingen.
  • Korting op verzekeringen.

Elke dag een nieuwe actie op Gratis247

Elke dag vind je nieuwe acties op de homepage van Gratis. Met deze Gratis Citytrip en de dagaanbiedingen scoor je snel tot 40% en soms zelfs 70% korting op je reis of je vakantie. Deze acties verschillen per dag en zijn zeer scherp. Zijn de acties van vandaag niet naar waar je opzoek was? Kijk gewoon morgen weer even! Het aanbod in deze aanbiedingen varieert van verre reizen tot leuke kleine uitstapjes. Zo is er voor ieder wat wils. De acties in je mail ontvangen schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Win een Gratis Citytrip!

Maak korte enquête en Win een Gratis Citytrip

Laat een reactie achter.