Probeer gratis Campina Romige Yoghurt

Geplaatst op:
12/01/2020
Geldig tot:
31/03/2020
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis proberen!
Probeer gratis Campina Romige Yoghurt

Campina heeft een mooie actie waar je gratis Campina romige yoghurt kunt proberen. Snel naar de winkel en ontvang binnen 14 dagen je geld terug op je rekening.

Gratis Romige Yoghurt 

Ooit wel eens mee gedaan met een Geld-Terug-Actie? Met deze actie koop je in de supermarkt een Campina Biologisch Boerenyoghurt Naturel vol, Aardbei en Mango 450g of Campina Biologisch karnemelk Aardbei 1 liter met de smaak Aardbei, Bosbes, en Vanille. De verpakking is te herkennen aan de ronde rode sticker 100% terugbetaald. Deze Campina Yoghurt is verkrijgbaar bij Dirk, Bas, Vomar, Spar, Boon, Boni, Poiesz, Deen, Jan Linders, Nettorama, Jumbo, Hoogvliet, Plus en Albert Heijn.
Deze geld-terug-actie is alleen geldig op Campina Biologisch Boerenyoghurt Naturel vol, Aardbei en Mango 450g of Campina Biologisch karnemelk Aardbei 1 liter. Je kunt, maar met één van deze 2 varianten deelnemen aan de geld-terug-actie. Het assortiment is verschillend per winkel. Let op! De verpakkingen die geen “probeer nu gratis” sticker hebben zijn ook te gebruiken voor deze actie.

Waarom meedoen

De geld terug acties zijn in het leven geroepen om de consumenten gratis kennis te laten maken met deze producten. Het gaat in veel gevallen om producten die net in de markt zijn gezet. De producent wil op deze manier zoveel mogelijk mensen benaderen om het producten te proberen. Zo is de variatie van de producten die aangeboden worden heel groot. Het kan gaat om luiers, dranken, voeding of klusmaterialen. Alle deelnemers kunnen op deze manier voordelig producten proberen die niets kosten. Het enige wat je hoeft te doen is je geld terug te vragen. Wanneer koop jij deze zalige Romige yoghurt?

Ontvang je geld retour 

Schrijf je in voor deze Geld-Terug-Actie en probeer een gratis product uit. Na het aankopen van een actie product is het terug krijgen van je geld is een fluitje van een cent. Koop het actieproduct romige yoghurt in de winkel, vul de code in en ontvang binnen 14 werkdagen je geld retour. Let op! Bewaar altijd je kassabon. Wil je meer Geld Terug Acties bekijken ga even naar deze rubriek op de Gratis247.

Gratis Romige Yoghurt

Probeer gratis Campina Romige Yoghurt

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!