Gratis Appelsientje proberen?

Geplaatst op:
15/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ontvang je geld retour!
Gratis Appelsientje proberen?

Heeft u wel eens Appelsientje geprobeerd? U kunt het gratis proberen door een actieverpakking te kopen in de supermarkt. U heeft de keuze uit 2 smaken.

Gratis Appelsientje 

Zou u Appelsientje eens willen proberen? Snel naar de supermarkt voor een gratis verpakking. Bij het kopen van een verpakking in de supermarkt moet u deze wel afrekenen. Met deze actie kunt u het geld wat u betaald terug te ontvangen. Het is wel belangrijk dat u de kassabon bewaard om eenvoudig het aankoopbedrag kunt terugvragen.

Probeer de gratis de Fruit en Groente en krijg het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. Je kan kiezen uit 2 varianten. Appelsientje Fruit & Groente Appel-Rode Biet-Framboos en Appelsientje Fruit & Groente Mango-Komkommer-Passievrucht.

Er is een maximum aantal deelnemers, mocht dit aantal bereikt zijn voor de einddatum van 14 augustus, zal de actie eerder gestopt worden.
Controleer daarom de Appelsientje actiepagina voordat je tot aankoop overgaat. Producten die gekocht zijn voordat dit bekend is gemaakt zullen nog wel vergoed worden.

Zo kunt u via deze actie je favoriete Appelsientje gratis ontvangen. Welke smaak vindt je het lekkerst? Geef je antwoord en ontvang een actiecode om je jouw geld terug te vragen op 2 pakken Appelsientje Proef! Je vindt de verpakkingen in de supermarkt met een beperkte voorraad, wees op tijd OP=OP!

Keuze uit diverse smaken!

 • Lekkere Fruit & Groente Appel-Rode Biet-Framboos.
 • Zalig Fruit & Groente Mango-Komkommer-Passievrucht.
 • Voor meer Geld Terug Acties kunt u even op Gratis247 kijken.

Wat vindt je van de smaak

Je weet zelf wat het beste is en wat je lekker vind. Het kan zijn dat jouw smaak hetzelfde is vergeleken met grote publiek. Dat is de reden dat je eigen Proef verzint en wie weet staat jouw sap straks in de winkel. Controleer de laatste drie smaken van alle andere deelnemers. Goede is de juiste inspiratie en een prima voorproefje. Wat is jouw geheime ingrediënt? Met welke smaakcombinatie laat jij de smaakpapillen prikkelen?

Bij Appelsientje kom je de leukste ideeën tegen die je inspireren. Ze zijn altijd op zoek naar de leukste, gekste en spannendste ideeën. Dus heb jij een recept of idee voor een heerlijke smoothie, lekker ijsje, een exotische mocktail of misschien wel iets heel anders? Laat het even weten.

Hoe lekker vindt je Appelsientje ?

Gratis fruit en groenten proberen?

3 Reacties op "Gratis Appelsientje proberen?"

 1. Tot wanneer is deze actie geldig??

  Gr Sita

 2. Goede morgen Sita

  Bedankt voor je oplettendheid! Maar door de feestdagen hebben we wat achterstand opgelopen met en updaten van alle acties. Helaas zijn de 3 acties die je aangeeft verlopen. Sorry voor het ongemak.
  Nog een prettig weekend.

  Met vriendelijke groet,
  Maikel Franken
  Gratis247.nl

  “Gratis en voor niets”
  http://www.gratis247.nl

 3. Kocht vorige week bij Jan Linders in Haelen, appelsientje dubbeldrank appel peer.smaakt naar zure vitamine tabletten…heel vies.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!