2 maanden Gratis afvallen met Weight Watchers

Geplaatst op:
17/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
2 maanden gratis!
2 maanden Gratis afvallen met Weight Watchers

WW, voorheen Weight Watchers heeft het perfecte programma om af te vallen. Profiteer van 2 maanden gratis en bespaar € 39.90 en € 15.- op de aanmeldkosten.

Snel afvallen Weight Watchers

Heeft u in het nieuwe jaar plannen om een aantal kilootjes af te vallen en voor de zomer er weer stralend uit te zien? Start vandaag nog met Weight Watchers en ontvang de eerste maand gratis. Gratis toegang tot het online afvalprogramma van Weight Watchers. Je krijgt 1 maand cadeau bij het 6 maanden plan of 1 maand cadeau bij een 3 maanden plan. De aanmeldkosten voor niks en bespaar je nog eens €15!

Profiteer van de 40% korting en het nieuwe gepersonaliseerde programma dat afvallen gemakkelijker maakt. Er zijn vele mogelijkheden die je stimuleren om gezond eten te bevorderen en meer te bewegen. Weight Watchers gaat je helpen en ondersteunen om je doelen te halen.

Slank in de zomer!

2 maanden Gratis afvallen   2 maanden Gratis afvallen met Weight Watchers   2 maanden Gratis afvallen met Weight Watchers   2 maanden Gratis afvallen met Weight Watchers

Start vandaag met afvallen

Start je vandaag ben je voor de zomer helemaal topfit en vele kilo’s lichter. Het is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat alle mensen verschillend zijn en andere behoeftes hebben om gewicht te verliezen. Het is belangrijk dat u een programma gaat volgen dat precies op u is afgestemd. Bij Weight Watchers vult u een vragenlijst in over u levensstijl en dagelijkse activiteiten. En op basis van deze gegevens word er een voedingsplan opgesteld. Dit is geen nattevingerwerk, het is een voedingsplan gebaseerd op je levensstijl, eetpatronen en persoonlijkheid. Opzeggen kan na afloop van je eerste betaalplan via e-mail: info.nl@ww.com

Wat je ook eet! Geen zorgen

Met het speciale WW-programma wat geheel op jou is afgestemd mag je nog steeds van het leven blijven genieten. Ga je nu veel of weinig uiteten of een van de 4000+ WW recepten de voorkeur geeft, ze hebben de SmartPoints geheel afgestemd op jouw behoeften en lichaam. Natuurlijk kun je alles doen wat je leuk vind met in gedachten je eigen smartpoints.

Samen met de Weight Watchers Coach ontvang je belangrijke tips en strategieën om blijvende gezonde gewoontes te ontwikkelen. Alle begin is lastig en de een gaat hier beter mee om dan de andere. Op termijn is het belangrijk om een blijvende gewoonte te ontwikkelen om gezond te gaan eten en alles gedoseerd tot je te nemen. Snel afvallen is zeker een van de opties die je kunt bereiken en niet onbelangrijk het gewicht blijvend laag houden. Bent u niet tevreden met wat je leest over Weight Watchers WW, kun je altijd op Gratis247 meerdere afslank mogelijkheden lezen.

2 maanden Gratis afvallen met Weight Watchers

Weight Watcher nu 1 maand gratis + Kookboek

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!