Goedkoopste energieleverancier met gratis Sonos PLAY
Geplaatst op:
07/02/2018
Geldig tot:
22/07/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Sonos PLAY t.w.v. € 385.-

Betaal je niet te veel voor gas en elektriciteit? Essent is de goedkoopste energieleverancier en geeft een Sonos PLAY t.w.v. € 358,- cadeau.

De Goedkoopste energieleverancier!

Wil je echt gaan besparen op je energierekening dan kan deze actie wel eens voor de doorslag zorgen. Met deze Essent deal ga je een laag maandelijks energietarief betalen en veel geld besparen. Stap nu over en sluit 5-jarig contract af dan ontvang je een Sonos PLAY: 1 set van 2 draadloze speakers t.w.v. € 358,- als Welkomstcadeau. Essent regelt de totale overstap en de opzegging bij je oude leverancier. Ook kun je bij Essent sparen voor Airmiles en dat maakt het allemaal nog leuker. Stap over op de goedkoopste energie leverancier!

De actie voordelenBetaal je niet te veel voor gas en elektriciteit? Essent is de goedkoopste energieleverancier en geeft een Sonos PLAY t.w.v. € 358,- cadeau.

  • Je ontvangt het allerlaagste Essent tarief.
  • Gratis Sonos PLAY: 1 set van 2 draadloze speakers t.w.v. € 358,-
  • Met dit contract geen last van prijsstijgingen.
  • 5 jaar zekerheid en een maandelijks vast bedrag.
  • De totale overstap regelt Essent.
  • Door een overstap blijf je altijd voorzien van gas en stroom.
  • 24/7 kun je je eigen energie verbruik volgen.
  • Wil je meer weten over deze actie kijk even op de Essent site.
  • Voor de Goedkoopste energieleverancier kijk even hier.
  • Wil je deze actie vergelijken met andere aanbieders?

Altijd 14 dagen bedenktijd

Wanneer je het contract hebt afgesloten en achteraf blijkt dat je toch de verkeerde keuze hebt gemaakt dan kun je binnen 14 dagen het contract kosteloos opzeggen. De 14 dagen gaan in na ontvangst van de bevestiging van de overeenkomst. Opzeggen kan heel eenvoudig door de overeenkomst schriftelijk te annuleren maar bellen kan natuurlijk ook.

5 jaar Groene Stroom & Gas Zeker

Als je kiest voor Groene Stroom & Gas Zeker van Essent, dan kies je voor zekerheid en voor een stabiele levering en goede service. Je leveringstarieven staan voor vijf jaar vast en je ontvangt tijdelijk een Sonos PLAY:1 set van 2 draadloze speakers t.w.v. € 358,- helemaal gratis!

Sonos draadloze luidspreker

Sonos PLAY is de speaker die je moet hebben als je van muziek houd. Je haalt met deze actie een unieke speaker in huis waarmee u draadloos muziek kunt streamen. De 2 ingebouwde speakers zorgen voor een superieur geluid dat eenvoudig Sonos-app bestuurt kan worden. Hij is handig op afstand te bedienen.

Essent de Goedkoopste energieleverancier!

Betaal je niet te veel voor gas en elektriciteit? Essent is de goedkoopste energieleverancier en geeft een Sonos PLAY t.w.v. € 358,- cadeau.

Laat een reactie achter.