GfK testpanel! Ontvang jouw eerste 100 punten Gratis
Geplaatst op:
11/10/2017
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Verdien geld met Enquetes!

Doe mee met het GFK testpanel en start met het sparen van cadeaubonnen. Ze willen graag weten hoe je je aankopen, vakanties en je boodschappen regelt. Ontvang direct 100 punten gratis.

GfK testpanel.

Ben je nog geen lid van het GfK Panel? Meldt je dan aan voor GfK Digital Trends via de GfK Panel website. Voor je deelname ontvang je beloningen in punten. Hoe langer je bezig bent met een onderzoek hoe hoger de beloning. Je verdiende punten staan op naam van de deelnemers. Ga je stoppen bij GfK testpanel dan vervallen je punten. Alle verdiende punten kun je verzilveren in de webshop, je kiezen voor cadeaubonnen, donatie aan een goed doel, of mooie producten.

Verdien met internetten.Hoe leuk vindt je het om op internet te surfen? Bij het GfK testpanel wordt je hiervoor beloond. Doe gratis mee met GfK digital Trends en vul je gegevens in.

  • Start vandaag en ontvang 100 punten aan cadeaubonnen.
  • Schrijf je gratis in bij  het GfK testpanel.
  • Hoe langer de enquête hoe meer punten.
  • Bepaal zelf wanneer je de vragen lijst invult.
  • De verdiende punten kunt verzilveren in de webshop.
  • Wil je meer actie van GfK bekijken?
  • Als je enquêtes maken leuk vind, we hebben er genoeg.

De Beloning bij GfK testpanel.

Verdien leuke beloningen zoals een cadeaubon van Bol.com, Wehkamp, hema en nog veel meer! Verdien een beloning die bij jou past en geef de punten uit in de cadeaushop met ruime keuze aan cadeaubonnen op het gebied van Lifestyle, Fashion, Elektronica. Steunt u liever een goed doel? Doneer uw gespaarde punten dan aan Villa Pardoes, Kika of het Rode Kruis. Verdien met een vragenlijst van 10 minuten al gauw 200 punten dat is € 1,-

Conclusie.

Door het invullen van enquêtes is het mogelijk om bij het GfK testpanel een leuk zakcentje bij te verdienen. Je kunt cadeaubonnen bij elkaar sparen als je de vragen lijsten invult en doorstuurt. Na je inschrijving krijg direct al 100 punten gratis. Er zijn meer GfK actie zoals GfK Digital geeft tot € 10.- beloning voor Surfen.

GfK testpanel beloond om te internetten!

GfK testpanel beloond om te internetten! Verdien cadeaubonnen en veel meer!

Laat een reactie achter.