Gratis handige tekenpas!

Geplaatst op:
10/04/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Tekenpas!
Gratis handige tekenpas!

Een gratis tekenpas. Deze aanvraag is gratis en zonder verdere verplichtingen. Bescherm u huisdier deze zomer met deze Gratis tekenpas!

Gratis  tekenpas

Weet u dat honden- of kattenbezitter 50% meer kans hebben op een tekenbeet, dan iemand die geen huisdieren heeft. Jouw dierenarts weet het allerbest hoe je je hond of kat het beste kan beschermen tegen teken. Ga langs bij je dierenarts voor een gratis STAP tekenkaart om eenvoudig teken mee te verwijderen.

Deze tekenkaart heeft het formaat van een creditkaart, zodat je deze makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Met deze tekenkaart kan je eenvoudig teken bij jezelf en je huisdier uit de huid verwijderen.

Ga er lekker en regelmatig vooral op uit, dat is gezond en levert veel plezier op. Helaas denkt de teek dit ook dus wees alert. Vanaf april worden deze toch wel gevaarlijke beestjes actief. Je komt ze niet alleen tegen in natuurgebieden, maar ook in eigen tuin of park. Ga je op pad neem dan altijd deze pas mee. Lekker handig want hij past in het hoesje van uw mobiel of in de portemonnee. Vraag een gratis Tekenpas aan! Wil je mooie wandelingen maken doe dit dan veilig en bestel de tekenpas! Met de pas verwijder je een teek uit mens en dier. Vraag de pas gratis aan.

Altijd je tekenpas bij de hand

Lekker genieten in de Nederlandse natuurgebieden met een prettig lente zonnetje. De vogels fluiten mooie liederen ende dagen worden langer, de zomer komt eraan en het is tijd om lekker naar buiten te gaan.  Maar het is wel opletten geblazen. Want ook de teken zijn weer actief. Als natuurorganisatie willen we dat de bezoekers van natuurgebieden geen risico’s lopen. Daarom stellen we 10.000 handige tekenpassen beschikbaar. Vraag snel uw eigen exemplaar aan.

Voordelen van de tekenpasVraag een gratis Tekenpas aan!

 • Handig mee te nemen in uw portemonnee.
 • Met de pas verwijdert u teken in een snelle, soepele handbeweging.
 • Geen risico op de teek samen te knijpen of te verdraaien.
 • De tekenpas heeft ook een inkeping om nimfen
  (kleine, jonge teken) en wespenangels te verwijderen.
 • De pas kan ook bij uw huisdier(en) gebruikt worden.
 • Bekijk hier de advertentie.
 • Meer gratis producten bekijken?Vraag een gratis Tekenpas aan!
 • Deze handige tekenpas altijd bij de hand.
 • Wil je meer weten over De Friesland zorgverzekering.
 • Hier Gratis aanvragen zonder verplichting.

Je kunt lid worden!

Bezoek de mooiste 96 natuurgebieden van Nederland. U vindt ze in alle uithoeken van ons prachtige land, ook bij u in de buurt zijn ze zeker aanwezig. In de 240 pagina’s dikke natuur- en wandelgids hebben ze de mooiste plekken bij elkaar gezet. Inclusief fiets- en wandelroutes. Word ook Beschermer en ontvang de handige gids (t.w.v. € 15,95) gratis als welkomstgeschenk!

Gratis handige pas voor je huisdier!

Een Reactie op "Gratis handige tekenpas!"

 1. vorige jaar heeft hij een tekenbeet gehad met dit pasje is een teek makkelijk te verwijderen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!