Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95

Geplaatst op:
19/03/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis rugtas t.w.v. € 99.95
Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95

Het leuke Flow magazine geeft nu een Gratis Fjällräven Re-Kanken rugtas t.w.v. € 99,95 cadeau bij een abonnement. Je hebt keuze uit de kleuren rood of grijs.

Flow magazine met gratis rugtas

Voor alle lezers die overwegen om een abonnement te nemen op het Flow magazine is er een leuke actie. Je ontvangt nu een gratis Fjällräven Re-Kanken rugtas t.w.v. € 99,95 bij een abonnement op Flow magazine. De tas kun je bestellen in de kleuren rood of grijs en daar boven op ontvang je ook nog eens tot 56% korting op het blad.

In het Flow magazine draait alles om het leven net even iets eenvoudiger te maken en te beleven. Je vindt in dit magazine bijzondere interviews, tekeningen en foto’s en de mooiste spreuken voor aan de muur! Door je in te schrijven voor een abonnement naar keuze van 18 of 22 maanden ontvang je de speciale edition Känken-rugtas van Fjällräven t.w.v. € 99.95. Deze unieke tas is gemaakt van gerecycled polyester van plastic flessen dat ook weer gerecycled kan worden. In deze tas is plaats genoeg met een groot vak met ritssluiting en twee zakken aan de zijkant en een zak met rits aan de voorkant.​ Kies zelf of je een rode of grijze tas wilt. De tas heeft een waarde van € 99,95

Lezen en genieten!

Tijdschrift met gratis rugtas t.w.v. € 99,95    Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95    Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95    Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95

Het leukste magazine

Het magazine waarin het gaat over vragen en ideeën die vrouwen bezighouden. Flow is een leuk, eerlijk en nuchter magazine waar je kunt lezen en alles mogelijk is. De creatieve ploeg van dit tijdschrift is klaar om je te helpen en je een echt lees gevoel te geven. Het Flow tijdschrift geeft je rust en onthaast in deze drukke tijden. Een echt magazine met verhalen die passen bij de tijdgeest van nu. Een blad dat je vooral in het weekend gaat lezen om lekker te ontspannen en om leuke ideeën en tips op te doen .

Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95

Flow magazine met gratis rugtas t.w.v. € 99,95

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!