Extra cashback van € 100.- bij Oxxio energie

Geplaatst op:
11/01/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Extra cashback van € 100.-.
Extra cashback van € 100.- bij Oxxio energie

Oxxio geeft een extra cashback van € 100.- bij een jarig abonnement. Wil je profiteren en besparen doe het snel, deze actie houd een keer op.

Extra cashback bij Oxxio!

Oxxio heeft een prima energiedeal waar iedereen die wil besparen op zijn energie uitgaven gebruik van mag maken. Bij deze extra cashback actie ontvang je € 100.- extra korting op de toch al lage energie prijs die Oxxio heeft. Wees wel op tijd voor dit tijdelijke aanbod.

Bereken je verbruik

Energie wordt duurder en de maandelijkse kosten blijven stijgen. Het is goed om te kijken hoe je de vaste kosten kunt verlagen. De eenvoudigste manier is over te stappen naar een goedkopere energieaanbieder. Met deze actie slaat u 2 vliegen in een klap, je ontvangt een extra korting van € 100.- op je jaarafrekening en je betaalt de laagste energieprijs. De overstap wordt geregeld door Oxxio en zelf hoef je niets te doen. Het is best verstandig om deze aanbieding eens te bekijken en je voordeel ermee te doen. Wil je deze aanbieding vergelijken met een andere Oxxio actie?

Pak je voordeel en stap overExtra cashback van € 100.- bij Oxxio energie

  • Gratis € 100.- retour op je rekening.
  • Altijd groene windenergie.
  • Betaal nooit teveel voor je stroom.
  • Goede service en hulp bij problemen.

Oxxio Energie

Bij het afsluiten van een contract, maakt Oxxio een inschatting van de energie die u verbruikt. Dit doen ze op basis van het historisch energieverbruik (het verbruik uit het verleden). Oxxio maakt de inschatting na ontvangt van de gegevens die het krijgt van de netbeheerder. Maandelijks ziet u in Mijn Oxxio het verbruik en de bedragen die zijn betaald en natuurlijk de jaarnota.

Stopt u contract door verhuizing, overstap naar een andere energieleverancier of een andere reden. Ontvangt u een eindnota met bedragen die u moet betalen of terug krijgt. Aan de hand van deze eind- en jaarnota kan het zijn dat je geld terug krijgt, of moet betalen. Afhankelijk hoe dicht het maandelijkse termijnbedrag in de buurt zat van je werkelijk verbruik.

Ga voor Groene Energie met extra cashback

De stroom van Oxxio is 100% groen en dat is een extra voordeel voor de klanten Sinds 2016 hebben alle Oxxio klanten Nederlandse windstroom, opgewekt door windmolens in verschillende delen van het land. Ze dragen bij aan de missie van de Eneco Groep waar Oxxio onder valt. Wat die missie is? Duurzame energie van iedereen. Lees meer over de groene stroom van Oxxio. Profiteer van deze actie en scoor snel de € 100.- extra cashback.

Ontvang extra cashback!

Extra cashback van € 100.- bij een jarig abonnement

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!