Gratis Eurojackpot loten! Speel met 10 loten en betaal er 9

Geplaatst op:
27/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
10 loten kopen en 9 betalen!
Gratis Eurojackpot loten! Speel met 10 loten en betaal er 9

Met Eurojackpot loten is het kans maken op cash geld. Met deze actie ontvang je 10 loten en betaalt er 9. Nu meer kans om te winnen met 1 extra gratis lot.

Met je Eurojackpot loten winnen!

Er zijn vele loterijen waar je iets kunt winnen! Een van de leukste en betaalbare is wel de Eurojackpot loterij. Je speelt mee met een lot prijs van € 2.- en maakt direct kans op veel prijzen. Ga je meespelen betaal met deze actie de prijs van 10 loten en je ontvangt er 9. Gebruik voor deze actie de code: EJP10is9. Veel cash winnen met een kleine inleg is wat we willen. Doe je mee voor een bedrag van € 2.- per lot en misschien stop je wel met werken.

Wat moet je weten

  • Iedere Eurojackpot speler die op internet in een transactie minimaal 9 loten koopt, ontvangt er 10.
  • Gebruik voor deze code EJP10is9.
  • Deze Actie geldt alleen voor online aankopen.
  • Deelname vanaf 18 jaar.
  • Wil je direct gebruikmaken van het voordeel met Eurojackpot loten?
  • Voor meer loterij acties kijk even op Gratis247.
  • Lees hier de uitgebreide regels en de voorwaarden.

Speel bewust

Met de Jackpot is een minimaal bedrag € 10 miljoen. Je betaalt boven de € 449.- kansspelbelasting. Dit is een wettelijk eis die helaas verplicht is. Wekelijks op vrijdagavond is de trekking van Eurojackpot. Deze trekking vindt plaats in Finland, Helsinki. Je kunt tot en met 18.55 uur nog een Eurojackpot lot kopen om de trekking van die avond nog mee te maken. De uitslag wordt om 22.00 uur bekendgemaakt op deze site of op Teletekst pagina 554. Bekijk hier de uitslag en prijzen van de laatste trekking.

Nederland is gek op spelletjes. We vinden het met zijn alle belangrijk dat het een spelletje blijft. Op deze site lees je alles over verantwoord spelen bij Nederlandse Loterij. Welk type speler ben jij? Daarnaast geven ze tips als je vermoedt dat je speelgedrag of dat van iemand in je omgeving uit de hand loopt. Speel bewust is het motto!

Speel met Gratis Eurojackpot loten

Gratis Eurojackpot loten! Speel met 10 loten en betaal er 9

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!