Gratis Eurojackpot loten! Speel met 7 loten en betaal er 6
Geplaatst op:
04/04/2018
Geldig tot:
07/05/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
7 loten kopen en 6 betalen!

Met Eurojackpot loten is het kans maken op veel cash geld. Met deze actie ontvang je 3 loten en betaalt er 2. Nu kun winnen met 1 extra gratis lot.

Met je Eurojackpot loten winnen!

Er zijn vele loterijen waar je iets kunt winnen! Een van de leukste en betaalbare is wel de Eurojackpot loterij. Je speelt mee met een lot prijs van € 2.- en maakt direct kans op veel prijzen. Ga je meespelen betaal met deze actie de prijs van 7 loten en je ontvangt er 6. Gebruik voor deze actie de code: EJP7=6. Veel cash winnen met een kleine inleg.

De actie voordelen 

  • Iedere Eurojackpot speler die op internet in één transactie minimaal 6 loten koopt voor één en dezelfde Eurojackpot trekking en daarbij de actiecode EJP7=6 invoert, ontvangt € 2,- korting.
  • Deze Actie geldt alleen voor online aankopen.
  • Deelname vanaf 18 jaar.
  • Wil je direct gebruikmaken van het voordeel met Eurojackpot loten?
  • Voor meer loterij acties kijk even op Gratis247.
  • Lees hier de uitgebreide voorwaarden.

Spelen is kans maken

Met de Jackpot is een minimaal bedrag € 10 miljoen. Je betaalt boven de € 449.- kansspelbelasting. Dit is een wettelijk eis die helaas verplicht is. Wekelijks op vrijdagavond is de trekking van Eurojackpot. Deze trekking vindt plaats in Finland, Helsinki. Je kunt tot en met 18.55 uur nog een Eurojackpot lot kopen om de trekking van die avond nog mee te maken. De uitslag wordt om 22.00 uur bekendgemaakt op deze site of op Teletekst pagina 554. Bekijk hier de uitslag en prijzen van de laatste trekking.

Speel met 7 loten en betaal er 6

Gratis Eurojackpot loten! Speel met 7 loten en betaal er 6

Laat een reactie achter.