Gratis een Essent Fitbit Charge 2 t.w.v. € 159!
Geplaatst op:
06/09/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis een luxe Fitbit ontvangen!

Wil je 2018 gezond starten? Ontvang dan een Essent Fitbit Charge t.w.v. 159 euro cadeau. Neem een goedkoop 1-jarige energiecontract van Essent.

Gratis Essent Fitbit Charge

Gezond eten en met regelmaat bewegen is een echte trend aan het worden. Laat deze Essent Fitbit Charge je helpen met het meten van al je wandel en sportactiviteiten. Deze Fitbit heeft een waarde van € 159.- en helpt je bij alles wat je wilt weten. Met het touchscreen Beeldscherm kun je eenvoudig alle gegevens opvragen die het voor jou verzameld. Nu met gratis Fitbit Charge 2 smartwatch + BCC Cadeaukaart met een totaalwaarde van 159 euro

Zo meet hij je hartslag en heeft hij een versnellingsmeter en telt hij eenvoudig het aantal stappen. Met zijn Bluetooth verbinding kun extra informatie binnen halen en versturen. Natuurlijk kun je er ook je berichten zoals e-mails bekijken, zoals je gewend bent van een luxe smartwatch. Probeer de vele extra functies van deze smartwatch en overweeg een overstap naar Essent.

Kies je ook voor Essent?

Wanneer je de keuze maakt voor een 1-jarig groene stroom contract van Essent dan ontvang deze Essent Fitbit Charge t.w.v. € 159 helemaal gratis! Deze sportieve smartwatch is voor elke sportbeoefenaar en voor iedereen die zijn sportieve prestaties op een eenvoudige manier wil meten.

Wil je overstappen en profiteren van een voordelig 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker abonnement? Met de keuze voor Essent energie hoeft zich niet lang te binden maar ontvangt wel een scherp tarief en een gratis cadeau. De goedkoopste leveringstarieven staan wel voor een jaar vast en dat is wel zo handig wat je weet precies wat je moet betalen.

De voordelen EssentWil je 2018 gezond starten? Ontvang dan een Essent Fitbit Charge t.w.v. 159 euro cadeau. Neem een goedkoop 1-jarige energiecontract van Essent.

  • Je ontvangt 100% Groene windstroom uit Nederland.
  • Vaste, voordelige leveringstarieven.
  • Gegarandeerd 1 jaar geen prijsstijgingen.
  • Goedkoper dan Eneco of Electrabel of andere.
  • Met mijn Essent kun je alles bekijken en volgen.
  • Altijd 14 dagen bedanktijd.
  • Na 1 jaar stopt het contract automatische.
  • Heb je interesse ga dan hier naar de site van Essent.

Altijd 14 dagen bedenktijd

Denk na een paar dagen, nee ik doe het toch maar niet? Geen probleem want u kunt altijd binnen 14 dagen het contract kosteloos stopt zetten. De 14 dagen gaan in als je het Essent contract hebt gekregen. Je kunt de overeenkomst schriftelijk annuleren, maar bellen mag natuurlijk ook.

Er zijn meer Essent acties

Dit is de Essent Fitbit Charge 2 actie die je gratis kunt ontvangen. Maar er is meer zoals de Essent aanbieding met Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 of de Vergelijk Energie actie met € 250.- voordeel. Dit is het mooie van deze energie aanbieder je ontvangt altijd een leuk en nuttig cadeau en de laagste energieprijs. Als je besluit over te stappen hoef je verder niets te doen. Na je aanmelding neemt Essent alles over en hoef je zelf niets meer te doen. Oh ja! Alleen even de meterstanden doorgeven dat is alles.

Dus sportliefhebber, scoor deze gratis een Fitbit Charge 2 t.w.v € 159,- bij Essent en spaar met dit contract veel geld uit per maand. Zoals we al schreven kun je eenvoudig je als sportprestaties meten en inzicht krijgen hoe je gezondheid ervoor staat. Deze topper heeft een PurePulse zodat je hartslag gemeten kan worden zodat je het maximale uit je oefeningen kunt halen.

Gratis een Essent Fitbit Charge 2 t.w.v. € 159!

Wil je 2018 gezond starten? Ontvang dan een Essent Fitbit Charge t.w.v. 159 euro cadeau. Neem een goedkoop 1-jarige energiecontract van Essent.

Laat een reactie achter.