Epilpsie! Wat weet jij? Doe de kennisquiz!
Geplaatst op:
12/03/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win het boek "Verder met de helft".

Epilepsie is helaas nog niet te genezen en daarom zorgt het Epilepsiefonds dat wetenschappelijk onderzoek genoeg financiële middelen heeft. Doe de quiz. En test wat je weet over Epilepsie?

Help het Epilepsiefonds?

Je gelooft het niet maar bij 36.000 mensen krijgen hun epilepsieaanvallen niet onder controle. Het Epilepsiefonds wil deze mensen helpen om deze ziekte behandelbaar te maken. Dat is ook de reden dat vele onderzoekers bezig zijn om de bestaande behandelmethodes zoals epilepsiechirurgie te verbeteren. Het is wel duidelijk dat daar veel geld voor nodig is. Helpt u mee?

Wat kun je winnen

Doe gratis mee met de Quiz beantwoord de 4 vragen en ontdekt wat je weet van Epilepsie. Je maakt na je inschrijving kans op het boek “Verder met de helft” van Anne Kien. Test je kennis want iedereen kent wel iemand met deze vreselijke ziekte. Als je meer goede doelen wilt bekijken?

Speel mee met die goede doel

Speel mee met de Vriendenloterij en steun het Epilepsiefonds. De helft van uw inleg gaat rechtstreeks naar de bestrijding van epilepsie. Test je kennis en steun deze organisatie en de kans bestaat dat je het boek van Anne Kien thuis gestuurd krijgt.

Help het Epilepsiefonds!

Epilepsiefonds dat wetenschappelijk onderzoek genoeg financiële middelen geeft. Doe de de quiz. En test wat jij weet over Epilepsie? 

Laat een reactie achter.