Draai het Prijzenrad en win een cadeaukaart

Geplaatst op:
12/02/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een cadeaukaart!
Draai het Prijzenrad en win een cadeaukaart

Win Cadeaukaart door een draai aan Consumind prijzenrad? Na de Draai maakt u gratis kans op schitterende cadeaukaart van o.a. Wehkamp, Zalando en Bol.com. Welke prijs draai jij?

Win Gratis een cadeaukaart

Draai en maak gratis kans de prachtigste prijzen! Speel gratis mee met het Consumind Prijzenrad om een mooie prijs te scoren. Laat u kosteloos en vrijblijvend telefonisch en/of per e-mail informeren over een mogelijke energiebesparing. Wist u dat er veel geld te besparen valt wanneer u zou overstappen op een andere energieaanbieder? En dat de overstap van A tot Z voor u geregeld word.

Bij Consumind helpen ze u om de juiste keuze te maken om zo aan het einde van de maand meer geld over te houden om leuke dingen mee te doen. Door een draai aan het Consumind Prijzenrad maakt u direct kans op een van deze geweldige cadeaukaarten t.w.v. € 200,-.

Welke cadeaukaart kiest u!

Coolblue   bol.com  wehkamp  Zalando

Wat doet consumind

Consumind vergelijkt alle tarieven de energiebedrijven Essent, Nuon, Eneco, Greenchoice, Oxxio en Engie. Ze vergelijken gas en stroom tarieven op een nauwkeurige manier omdat ze onafhankelijk zijn. Door het informatiepakket van Consumind aan te vragen kunt u snel en eenvoudig uw energie vergelijken met de tarieven van alle energieleveranciers.

Elk jaar ontvang je een energiejaarnota van je energieleverancier. Valt deze mee dit keer? Het is vaak schrikken nu je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je om een beter inzicht te krijgen van de energiemarkt en de ingewikkelde termen op je nota’s. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, Consumind regelt de overstap voor je. Er is nog een actie van Consumind actief die u hier kunt bekijken.

Win een cadeaukaart!

Draai het Prijzenrad en win een cadeaukaart

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!