Doe de gratis kennistest afslankmethodes
Geplaatst op:
09/01/2018
Geldig tot:
Categorie:
Uw voordeel:
Win een Philips Airfryer.

Wil je een Philips Airfryer t.w.v. € 289.99 winnen? Maak de korte enquête van 3 vragen over de populairste afslankmethodes. Meedoen is gratis en het duurt slechts 1 minuut.

Kennistest afslankmethodes

De kerstdagen en de jaarwisseling zijn weer voorbij en vele mensen zitten weer val met goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het is bekend dat een van de beste voornemens is, enkele kilo’s kwijtraken. Ze willen graag weten wat uw weet van de huidige afslankmethodes. Heb je ervaring met afvallen, wat vindt je dan de beste en gezondste methodes? Ze zijn benieuwd naar je ervaring en hoeveel je weet! De deelname is helemaal gratis en als dank maak je kans op een Philips Airfryer t.w.v. € 125.-.

 Wil je een Philips Airfryer t.w.v. € 289.99 winnen? Maak de een korte enquête van 3 vragen over de populairste afslankmethodes.Wil je een Philips Airfryer t.w.v. € 289.99 winnen? Maak de een korte enquête van 3 vragen over de populairste afslankmethodes.

De sponsoren van deze actie!

Omdat je deelname helemaal gratis is en je mooie prijzen kunt winnen komt door enkele sponsoren van deze actie. De sponsoren zijn Lotto en de Staatsloterij, ze kunnen contact met je opnemen. Na je deelname aan de kennistest zie je gelijk of u bent geselecteerd als één van de maar 100 deelnemers! Wacht niet te lang, want deze kennistest loopt nog slechts 4 dagen. Voor meer gratis producten kun je even hier kijken.

Wat kun je winnen

Als je heb ingeschreven voor deze actie dan zie je direct of je bij de eerste 100 deelnemers zit. Je maakt dan kans op de Philips Airfryer XXL t.w.v. € 289,99. Start het nieuwe jaar gezond en kook gezonder met deze Airfryer. Schrijf je met naam, adres en e-mail en de winnaar ontvang de Airfryer gratis thuis gestuurd.

Deze luxe Philips Airfryer XXL heeft dezelfde afmeting als de Philips Airfryer XL. Het grote voordeel is dat hij 1,4 kilogram laadvermogen heeft en een veel grotere bakcapaciteit. Door de Twin-TurboStar uitvinding hoef je niet meer voor te verwarmen en worden de vetdeeltjes snel uit de lucht gefilterd. Een bordje friet smaak nu nog gezonder.

Doe de kennistest afslankmethodes!

Wil je een Philips Airfryer t.w.v. € 289.99 winnen? Maak de een korte enquête van 3 vragen over de populairste afslankmethodes.

Laat een reactie achter.