Direct kans op € 50.000,- vakantiegeld!

Geplaatst op:
05/06/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gegarandeerd € 20.-
Direct kans op € 50.000,- vakantiegeld!

Speel (extra) mee met de Postcode Loterij, kies jouw koffer en ontvang gegarandeerd een gratis cadeau van € 20 op jouw rekening. Je maakt direct kans op € 50000 vakantiegeld.

Ga voor € 50000.- Vakantiegeld

Ga meespelen met de Postcode lotterij en je ziet binnen één minuut wat jouw prijs is. Bovendien maak je elke maand tot het einde van het jaar kans op €1.000.000,- samen met jouw buren. In totaal wordt er in 2023 maar liefst € 425,9 miljoen aan prijzen en cadeaus uitgereikt. Het vakantiegeld cadeau wordt uitgekeerd nadat de eerste inleg succesvol is geïncasseerd. Je kunt zo lang meespelen als je zelf wilt. Let op, speel bewust en alleen als je 18 jaar of ouder bent.

Als u besluit om mee te spelen met de Postcode Loterij voor 29 augustus 2023 om 17:00 uur, ontvangt u gegarandeerd binnen zes weken na de succesvolle betaling van uw lot een bedrag van €20,-. Daarnaast maakt u direct kans op vakantiegeld prijzen tot € 50.000,-. Het kan zijn dat de direct te winnen geldprijzen al zijn uitgereikt gedurende de actieperiode. Als u een prijs wint, wordt deze automatisch op uw rekening gestort nadat de eerste inleg van uw lot succesvol is geïncasseerd.

Speel mee met de postcode LoterijDirect kans op € 50.000,- vakantiegeld!

  • Kans op vakantiegeld tot wel € 50.000,-.
  • Ontvang gegarandeerd € 20,-.
  • Alle prijzen vallen gegarandeerd.
  • Bekijk een andere actie van de Postcode Loterij.

Profiteer van de voordelen

Naast de kans om miljoenen te winnen, biedt de Postcode Loterij ook de mogelijkheid om goede doelen te steunen. Maar liefst 40% van de inleg gaat rechtstreeks naar organisaties die zich inzetten voor een betere wereld op gebieden zoals sociale rechtvaardigheid, groene initiatieven en gezondheid. In 2022 hebben onze drie miljoen deelnemers gezamenlijk €331,9 miljoen opgehaald voor deze goede doelen – een resultaat om trots op te zijn!

Dit jaar is het extra speciaal om deel te nemen aan de Postcode Loterij. Wat kunt u verwachten? Miljoenenprijzen tijdens Miljoenenjacht, een maandelijkse SuperPostcodeprijs van €1 miljoen en natuurlijk de grote klapper: de PostcodeKanjer van maar liefst € 58,9 miljoen in december. Maar dat is nog niet alles. Als u het hele jaar meespeelt, maakt u kans op in totaal € 425,9 miljoen aan prijzen en cadeaus. Elke maand zijn er 60.000 winnende postcodes en alle prijzen worden gegarandeerd uitgereikt. Wie weet bent u de volgende gelukkige winnaar?

Bij de Postcode Loterij vinden ze het belangrijk om onze deelnemers te verwennen. Dat doen ze niet alleen met vakantiegeld prijzen, maar ook met cadeaus, exclusieve winacties, leuke spelletjes, een voordeelagenda en onze ‘absurd aanbod shop’. Door mee te spelen met de Postcode Loterij ervaart u gegarandeerd een bijzondere en unieke ervaring.

Er zijn drie verschillende loten beschikbaar bij de Postcode Loterij, elk met hun eigen prijs per trekking. Het reguliere lot kost €15 per trekking, het Plus lot kost €17,50 per trekking en het Premium lot kost € 20 per trekking. Er zijn in totaal 14 trekkingen per jaar. U kunt op elk moment uw abonnement wijzigen en u speelt mee zolang u dat wilt. Maak snel kans op het Vakantiegeld.

Direct kans op € 50.000,- vakantiegeld!

Direct kans op € 50.000,- vakantiegeld!

Laat een reactie achter.