Nieuwsbrief inschrijving bij Difrax extra 15% korting

Geplaatst op:
26/07/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je eerste bestelling. Nu Gratis verzenden bij een aankoop van € 25.-. Bij Difrax vind je alles voor jouw baby.

Alles voor je baby vind je bij Difrax

Normaal gesproken geeft Difrax geen Cadeau weg. Bestel nu voor een minimaalbedrag en ontvang gratis een verrassing. Bij Difrax zijn er altijd aanbiedingen en kortingen te vinden. Er is Gratis verzenden vanaf € 25.- en je ontvang € 5.- korting op je eerste bestelling van Babyartikelen. Schrijf je nu eenvoudig in voor de nieuwsbrief en scoor die € 5.- Gratis korting.

Vele producten

De Difrax heeft voor elke baby de juist S-fles Natural 250 ml. Dit is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. De fles heeft een rode boven- en onderkant en een transparante basis. De begin basis van de fles is bedrukt met rode hartjes en de tekst ‘I love you’. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm van de S-babyfles zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De S-fles Anti-Colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.

DIFRAX

Dit is een echt Nederlands familiebedrijf, opgericht 1967 en in 1999 overgenomen door de dochter van de oprichters. Difrax heeft altijd producten gemaakt voor baby’s, peuters, kleuters en ouders om de verzorging van hun kindje makkelijker te maken. Dit uit zich in veel innovatieve producten, de sappakjeshouder, een magnetron sterilisator en de speciale BotB kolf om het kolven van moedermelk nog makkelijker te maken. Natuurlijk kun je deze en alle andere producten van Difrax kopen bij Babypark.nl.

Van spenen tot flessen

In de Difrax online shop kun je alles vinden wat je nodig hebt voor de verzorging van je kindje. Te beginnen natuurlijk bij de fopspenen, spenen en flessen voor je pasgeboren kleintje. De flessen van zijn echte musthaves. Ze zijn zo ontworpen om te voorkomen dat er luchtbellen ontstaan in de voeding. Dit vermindert de kans op darmkrampjes. En de kleurrijke fopspenen zien er nog eens lief en mooi uit. Het ruime assortiment biedt voor ieder wat wils!

Kleine prijsjes

Voor een Difrax aanbieding ben je bij Gratis247  aan het juiste adres. Naast het allernieuwste assortiment vind je in de webshop regelmatig leuke aanbiedingen en hoge kortingen. Wil je meer baby producten bekijken?

 Difrax geeft € 5.- korting op je eerste bestelling

Difrax

Laat een reactie achter.