Win een blik Douwe Egberts Koffie t.w.v. € 125.-

Geplaatst op:
29/04/2017
Geldig tot:
20/09/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis rolkoffers t.w.v. €79,95.
Win blik Douwe Egberts burendag Koffie t.w.v. € 125.-

Op 22 september is het weer Burendag en Oranje Fonds heeft een leuke actie. Beantwoord de vraag om kans te maken op een blik Douwe Egberts koffie.

Win Burendag prijs

Doe je mee met deze actie van het Oranje Fonds? Ze geven nu 10 Douwe Egberts koffieblikken weg t.w.v. € 125.- per blik. Doe nu gratis mee met deze actie! Het Oranje Fonds is benieuwd naar de band tussen buren in heel Nederland. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Op deze zaterdag komen buren gezellig samen om iets goeds te doen voor elkaar en de buurt.

Burendag 2018Op 22 september is het weer Burendag en Oranje Fonds heeft een leuke actie. Beantwoord de vraag om kans te maken op een blik Douwe Egberts koffie.

  • Maak kans op een Douwe Egberts Koffie blik t.w.v. € 125.-
  • Je kunt Gratis meedoen zonder enige verplichting.
  • Een actie die gesteund wordt door het Oranje Fonds.
  • Burendag is een jaarlijks terugkerend feest. Doe je mee!
  • Wil je een blik vol koffie winnen?
  • Voor meer goede doelen kun je even hier kijken.

Het Oranje Fonds!

Er zou in Nederland meer contact en betrokkenheid moeten komen onder de mensen. Nederland is een fijn land om in te wonen en waar iedereen het naar zijn zin zou kunnen hebben. Het kan, en het is de droom van het Oranje Fonds om dit voor elkaar te krijgen! Ze steunen initiatieven die mensen bij elkaar brengen, overal in Nederland. De Burendag is een van de activiteiten die ze organiseren. Wil je kans maken? Beantwoord enkele vragen en scoor Gratis koffie.

Win een Blik vol koffie!

Op 22 september is het weer Burendag en Oranje Fonds heeft een leuke actie. Beantwoord de vraag om kans te maken op een blik Douwe Egberts koffie.

Laat een reactie achter.