Bij RADAR+ online Gratis kans op e-Bike t.w.v. € 2299.-

Geplaatst op:
16/10/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis RADAR+ online + kans op e-Bike!
Bij RADAR+ online Gratis kans op e-Bike t.w.v. € 2299.-

Registreer je Gratis voor RADAR+ online en maak kans op een Amslod e-bike t.w.v. € 2299,- of 1 van de 50 HEMA-cadeaubonnen. Vergeet niet je e-mailadres te bevestigen.

Registreer je nu gratis voor RADAR+ online

Door je gratis te registreren voor RADAR+ online en maak kans op een Amslod e-bike t.w.v. € 2.299,- of een van de 50 HEMA-cadeaubonnen t.w.v. € 10,-. Het is wel belangrijk om je inschrijving in de mailbox te bevestigen. Het RADAR+ online platform staat bomvol handige bespaar tips, columns, interessante podcasts en verrijking & verdieping van artikelen uit het magazine. Maak snel een gratis account aan en profiteer van de mooie prijzen!

De voordelen van RADAR+ onlineBij Radar+ Online Gratis kans op e-Bike t.w.v. € 2299.-

  • Je krijgt toegang tot alle gratis artikelen.
  • Bewaar je interessante artikelen in je eigen archief.
  • Ontvang wekelijks de digitale nieuwsbrief.
  • Maak kans op een Amslod e-bike t.w.v. € 2.299,-
    of een 50 HEMA cadeaubonnen t.w.v. € 10,-.
  • Lees alles over handige bespaar tips, columns en interessante podcasts.
  • Voor meer Tv Gidsen kun je even kijken op Gratis247.nl.

De Amslod e-bike York MTX-600

Met de Amslod York MTX-600 in helderblauwe kleurstelling ‘True Blue’ val je zeker op! Door de krachtige midden motor is de York geschikt voor zelfs het meest uitdagende landschap. In de stad en tijdens een uitdagende fietstocht in het buitenland, met Amslod Dynamic Drive schakel je eenvoudig van de ECO- naar de SPORT-modus. De krachtige sensor voelt feilloos aan en geeft je extra ondersteuning.

Interesse in een abonnement

Wanneer je dit leuke magazine leest en regelmatig inlogt, kun je optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden die een abonnement op RADAR+ online te bieden heeft. Neem je een abonnement op het tijdschrift dat 6 x per jaar en online verschijnt, profiteer je van nieuwe artikelen en (bespaar)tips.

Je kunt op elk gewenst apparaat inloggen en jouw eigen online omgeving bezoeken. De leukste artikelen lees je in het magazine, filmpjes zijn het handigste te bekijken op je computer of tablet en voor de nieuwste tips kijk je eenvoudig op je smartphone. Je kunt het helemaal zelf bepalen! Wij zorgen in ieder geval voor een hele goede leesbaarheid op alle apparaten.

Meld je Gratis aan bij RADAR+ Online 

Bij Radar+ Online Gratis kans op e-Bike t.w.v. € 2299.-

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!