Gratis Bavaria 0.0% alcoholvrij Bierpakket

Geplaatst op:
29/03/2020
Geldig tot:
31/07/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis alcoholvrij bier!
Gratis Bavaria 0.0% alcoholvrij Bier pakket

Gratis Bavaria alcoholvrij Bierpakket! Het gratis proefpakket wordt na afloop van de actieperiode per post toegestuurd. De gelukkige winnaars ontvangen een mooie PSV-prijs.

Gratis Bavaria 0.0% alcoholvrij

Kan jij het verschil proeven? Cees en Björn konden het niet. Ze gaan het opnieuw proberen. Bepaal zelf welke tegenprestatie de verliezer te wachten staat! Laat je gegevens achter om een gratis proefpakket Bavaria 0.0 te ontvangen en kans te maken op diverse PSV-prijzen! In totaal zijn er 8.750 pakketten beschikbaar. Onder iedereen die zich inschrijft word een winnaar geselecteerd voor diverse PSV-prijzen: 1x gesigneerd PSV-shirt, 3x gesigneerde PSV-bal en 3x PSV FANstore tegoed (t.w.v. €100).

Steeds meer mensen drinker minder alcohol. Doe jij dit ook? Voor wie de smaak van bier niet kan missen, is er nu de Bavaria 0.0% actie. Dankzij een speciaal recept en de modernste brouwtechniek is Grolsch 0.0% alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. Dit bier is een geweldige dorstlesser voor alle momenten van de dag. Haal nu een blikje in huis en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

Wat is belangrijk

 • Het product is Bavaria 0.0 wat je gratis kan proberen.
 • De actie loopt t/m 18 april 2021.
 • Deelnemers van deze actie ontvangen een gratis Bavaria 0,0% sample-pakket en maken kans op diverse PSV-prijzen.
 • Deelnemers ontvangen gratis Bavaria 0,0% sample-pakket zo lang de voorraad strekt. In het totaal zijn er 8.750 pakketten beschikbaar.
 • Het pakket wordt na 18 april thuisgestuurd.
 • Voor meer Acties kijk even hier.

Enkele weetjes

Deze actie geldt alleen voor Bavaria 0.0%. En moet gekocht zijn in bij een supermarkt in Nederland. Vergeet niet je kassabon en rekeningnummer door te geven. Per huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie. En niet met andere kortingsacties en aanbiedingen. De korting moet wel zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.

 Bavaria alcoholvrij bier!

Gratis Bavaria 0.0% alcoholvrij Bier pakket

2 Reacties op "Gratis Bavaria 0.0% alcoholvrij Bierpakket"

 1. Amstel doet niet mee:
  Het product is Bavaria 0.0 blik (6 x 33cl) en Amstel 0.0 Fles (6 x 30cl)).

 2. Hoi Erica
  Bedankt voor de tip! Gaan we direct aanpassen.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!