Ontvang gegarandeerd tot wel € 30.000,- bij Bankgiro loterij

Geplaatst op:
04/06/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kans op € 30000,-!
Ontvang gegarandeerd tot wel € 30.000,- bij Bankgiro loterij

De Bankgiro loterij pakt uit! Speel automatische mee en ontvang gegarandeerd tot wel € 30.000,- bij Bankgiro loterij. Wie weet bent u de nieuwe miljonair.

Bankgiro loterij gegarandeerd tot € 30.000 cash

Er is een nieuwe actie van de Bankgiro loterij waar je direct gebruik van kunt maken! Schrijf je in en maak kans op tot wel € 30.000, als je automatisch gaat meespelen in de Bankgiro Loterij. U krijgt gegarandeerd een bedrag van € 20,- en maakt direct kans op € 30.000,-, € 5.000,-, € 1.000,-, € 100,- en € 20,- door mee te spelen.

Er zijn 15 trekkingen per jaar genoeg kans om een mooie prijs te winnen. Voor een klein bedrag per maand doe mee en maakt je kans op veel mooie prijzen van cadeaus tot grote geld bedragen. Je mag meespelen zolang je zelf wilt, per trekking betaal je € 14,25. Zodra de eerste incasso van het inleggeld is geslaagd ontvang je een link om de kaartjes te reserveren per e‑mail of per post.

Speel je mee met de Bankgiro loterij
Ontvang 4 dierentuin kaarten van Bankgiro loterij

  • Direct kans op een geld bedrag van € 1 miljoen.
  • De winnaars krijgen automatische bericht.
  • Alle prijzen gaan er allemaal uit.
  • De weggeef actie van die u moet beleven.
  • Speel maandelijks mee voor een klein bedrag.
  • Wil je inschrijven voor deze actie kijk dan even hier!
  • Wil meer acties bekijken van de Bankgiroloterij?

Win een groot geldbedrag

Met deze Bank giro Loterij actie ga je meespelen voor een klein bedrag per maand. Je maakt dagelijks kans om een grote of kleine prijs te winnen. Hoe leuk is het om op je bankrekening te kijken en te zien dat je zomaar € 30000.- hebt gewonnen. Het is echt mogelijk, de Bankgiroloterij keert maandelijks 1 miljoen euro uit. En waarom zou je niet kunnen winnen! Iedereen die meespeelt, maak evenveel kans.

Er is meer te winnen

De Bankgiroloterij is een eerlijke organisatie die mooie prijzen weggeeft en diverse goede doelen steunt. Het mes snijd aan 2 kanten, jij een mooi geld bedrag en het goede geholpen met een mooie financiële ondersteuning. Uiteraard geeft de bankgiroloterij meer. Elke werkdag win je € 10.000 euro, elke zaterdag € 100.000 euro, elke zondag een nieuwe auto en de hoofdprijs van 1 miljoen die er elke maand uitgaat.

Nog enkele andere acties

  • Pak met Bankgiro loterij actie direct € 20.-
  • BankGiro Loterij voordeel met Gratis zomerse uitbetaling
  • BankGiro Loterij voordeel tussen € 20.- en € 30.000,-.

Wat moet je weten

Kun je een klein bedrag missen is meespelen met de postcode loterij de juiste keuze. Je steunt het goede doel en maak kans op de mooiste prijzen, van grote geld bedragen tot mooie vakanties. De kosten zijn laag en de prijzen hoog, en de win kans is 1 op 3! Heeft u vragen over deze actie? Bel de Ledenservice op 088 – 020 1030. Veel geluk.

Bankgiro loterij voor gegarandeerd geld!

Ontvang gegarandeerd tot wel € 30.000,- bij Bankgiro loterij

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!