Bij Bankgiro loterij win je met The Wall
Geplaatst op:
01/11/2018
Geldig tot:
14/03/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Meespelen is kans maken!
Bij Bankgiro loterij win je met The Wall

De Bankgiro loterij pakt uit! Speel mee met The Wall en je kunt zomaar € 1 Miljoen winnen. Veel mensen scoren mooie prijzen. Nu jij nog!

Bankgiro loterij geeft prijzen weg in The Wall

Een zomerse actie van de Bankgiro loterij waar jij gebruik van kunt maken! Schijf de stenen in de juiste volgorde en maak direct kans op wel € 1 miljoen. Speel mee met de Bankgiro loterij en maak kans op deze prijs. Voor een klein bedrag per maand doe mee en maakt je kans op veel mooie prijzen van cadeaus tot grote geld bedragen.

Speel The Wall 
Bankgiro loterij "4 op een rij spel" doe je mee?

  • Direct kans op een geld bedrag van € 1 miljoen.
  • De winnaars krijgen automatische bericht.
  • Alle prijzen gaan er allemaal uit.
  • De grootste weggeef actie ooit van de Bankgiro loterij.
  • Speel maandelijks mee voor een klein bedrag.
  • De prijzen van € 10.000,- en € 100.000,- gaan uit van een lot inclusief WeekprijzenVerdubbelaar.
  • Wil je inschrijven voor deze actie kijk dan even hier!
  • Wil meer acties bekijken van de Bankgiroloterij?

Win een groot geldbedrag

Met deze Bankgiro Loterij actie ga je meespelen voor een klein bedrag per maand. Je maakt dagelijks kans om een grote of kleine prijs te winnen. Hoe leuk is het om op je bankrekening te kijken en te zien dat je zomaar € 25000.- hebt gewonnen. Het is echt mogelijk, de Bankgiro loterij keert maandelijks 1 miljoen euro uit. En waarom zou je niet kunnen winnen! Iedereen die meespeelt maak evenveel kans.

Bij Bankgiro loterij win je met The Wall   Bij Bankgiro loterij win je met The Wall  Bij Bankgiro loterij win je met The Wall

Er is meer te winnen

De Bankgiroloterij is een eerlijke organisatie die niet alleen prijzen weggeeft en diverse goede doelen steunt. Het mes snijd aan 2 kanten jij een mooi geld bedrag en het goede geholpen met een mooie financiële ondersteuning. Uiteraard geeft de bankgiroloterij meer. Elke werkdag win je € 10.000 euro, elke zaterdag € 100.000 euro, elke zondag een nieuwe auto en de hoofdprijs van 1 miljoen die er elke maand uitgaat.

Nog enkele andere acties

De conclusie

Kun je een klein bedrag missen is meespelen met de postcode loterij de juiste keuze. Je steunt het goede doel en maak kans op de mooiste prijzen van grote geld bedragen. De kosten zijn laag en de prijzen hoog. De win kans is 1 op 3! Veel geluk.

Bankgiro loterij met 4 op een rij!

De Bankgiro loterij pakt uit! Speel mee met The Wall en je kunt zomaar € 1 Miljoen winnen. Veel mensen scoren mooie prijzen. Nu jij nog!

Laat een reactie achter.