Bankgiro loterij Cashdagen met Gratis kans op € 100.000,-

Geplaatst op:
20/05/2021
Geldig tot:
23/11/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Kans op € 100.000.-.
Bankgiro loterij Cashdagen met Gratis kans op € 100.000,-

Doe mee met de Bankgiro Loterij Cashdagen! Speel Gratis mee en maak kans op mooie prijzen en met een beetje geluk € 100.000,-. Gratis meespelen is kans maken!

Bankgiro loterij Cashdagen

Bankgiro Loterij heeft weer een spectaculaire actie! Iedereen kan gratis meedoen met de lentecampagne. Win prachtige prijzen en veel Cash door gratis mee te spelen en een televisie, vakantie, maaltijden of een WE cadeaubon te winnen. Wil je abonnee worden van de bankgiroloterij kun je binnen één minuut zien of je € 100.000,-, € 10.000,-, € 1.000,-, € 100,- of € 20,- cash ontvangt. Je Speelt mee met de Bankgiroloterij Cashdagen voor een bedrag € 14.25 per maand.

Bekijk direct hoeveel Cash je hebt gewonnen zo kunnen ze dit bedrag gelijk op je bankrekening bijschrijven. Elke herfstdag wordt er een winnaar bekend gemaakt uit de maandelijkse trekking. Elke dag is er een winnaar van € 10.000,-, elke week van € 100.000,-, en elke maand van € 1 miljoen.

Wat wil je winnen?

Maak direct kans op € 100.000,-, € 10.000,-, € 1.000,-, € 500,-, € 50,- of € 20,- door mee te spelen in de BankGiro Loterij. U ontvangt dan gegarandeerd € 20,-. Een lot kost 14,25 euro per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar. U speelt mee zolang u wilt.

Speel de online Herfstcampagne 

Speel 1 maand gratis mee met de bankgiroloterij herfstcampagne en maak kans op prijzen en geld bedragen die oplopen tot wel 1 miljoen. Vul je e-mailadres en adres gegevens in om mee te doen aan deze actie. Ontvang nieuws en uitslagen, acties en spelletjes van de BankGiro Loterij, VriendenLoterij en Postcode Loterij. Ze laten via dit adres weten of je één van de prijswinnaars bent. De winnaars ontvangen automatische bericht per post, e-mail of telefoon bericht of je ziet het op je bankrekening.

Bankgiroloterij met gegarandeerd prijs!

 • Speel de eerste maand gratis mee!
 • Schrijf je in bij de bankgiro loterij en ontvang een Geld bedrag.
 • Bankgiro loterij Cashdagen lot kost slechts € 14,25.
 • Je ziet direct hoeveel cash je op je rekening ontvangt.
 • Wekelijks de mooiste prijzen winnen.
 • Door je deelnamen steun je direct vele goede doelen.
 • Heb je interesse in deze campagne?
 • Bankgiro loterij Cashdagen.

Win de mooiste prijzen

Is het geen heerlijk gevoel wanneer het eerste gestorte geld op je bankrekening staat. Gegarandeerd een klein bedrag of zomaar een bedrag van € 10000.- gestort op je rekening. Na deze eerste storting kunnen er meer volgen en dat maakt het zo leuk. Dagelijks worden er vele prijzen weggeven die kunnen oplopen tot wel 1 miljoen. Maar het kan ook zijn dat je spontaan een bloemencadeaubon krijgt of kaartjes voor een musical. Je kunt meespelen zolang je wilt en wil je stoppen is dat zo geregeld. De Bankgiro loterij Cashdagen zijn er voor iedereen en iedereen maakt kans met deze herfstcampagne.

De bankgiroloterij actie

Om lid te worden vul  je je naam, e-mail, adres en rekeningnummer in. Binnen enkele secondes zie wat je op je bankrekening ontvangt. Je weet dat je zeker € 20,- scoort, en je weet dat dit bedrag veel hoger kan uitvallen. Een lot kost slechts € 14.25 per maand en met het laagste retour bedrag van € 20.-. Je kunt kans maken op de hoogste prijzen. Iedereen kan meespelen met de Bankgiro loterij Cashdagen in de ijs campagne.

De Bankgiro Loterij

Met de Bankgiro Loterij Cashdagen kun je de mooiste prijzen winnen. Wil je weten of je gewonnen hebt? Na je inschrijving kun je wekelijks of maandelijks een kijkje nemen op www.bankgiroloterij.nl/uitslagen. Hier zien je of je in de prijzen bent gevallen en wat de prijs is. Een mooie geldprijs winnen wordt die binnen vier weken automatisch naar je rekening overgemaakt. Je kunt niet alleen kiezen voor Bankgiro loterij Cashdagen maar ook voor de “Gratis meespelen en kans maken op € 100.000,-“.

Bankgiro loterij Cashdagen!

Bankgiro loterij Cashdagen met Gratis kans op € 100.000,-

2 Reacties op "Bankgiro loterij Cashdagen met Gratis kans op € 100.000,-"

 1. Wij ontvingen een folder en zouden een cashcode dienen in te voeren?? Wij kwamen echter niet bij de Cashcode uit??

 2. Gratis247.nl is een website die kortingen en aanbiedingen aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar goedkope artikelen en aanbiedingen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier van dit product zijn.

  Sorry voor het ongemak!
  Voor meer informatie verwijs ik u naar de leverancier.
  https://www.bankgiroloterij.nl/klantenservice/contact.htm

  Team Gratis247

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!