Grijp de Geluksvogel van de Bank Giro loterij

Geplaatst op:
07/05/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Speel een maand gratis mee!
Grijp de Geluksvogel in de Bankgiroloterij

Iedereen een prijs met de Geluksvogel actie van de Bank giro loterij. Activeer je Gratis lot en maak maandelijks kans op 1 miljoen en vele andere prijzen.

Bank Giro loterij met de Geluksvogel 

Maak kans op prachtige prijzen van wel 1 miljoen euro in de Bank giro loterij. Door 1 maand gratis mee te spelen maak je direct kans tot wel € 25.000,-. Dagelijks, wekelijks en maandelijks geven ze prachtige prijzen weg die belastingvrij worden uitgekeerd. Het extra voordeel dat je gaat spelen is de vele goede doelen die gesteund worden met je deelname. Doe de verjaardagstrekking en win een bedrag tot wel € 25000.-.

Dit zijn de kleine goede doelen en de grote stichtingen die meedoen. Een echte Win Win situatie. Meedoen is altijd wel een prijs winnen! Meespelen in de Bank Giro Loterij doe je voor 14,- euro per lot per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar kans genoeg om u dromen waar te maken.

Speel met kans van 1 op 6!Grijp de Geluksvogel van de Bank Giro loterij

 • Speel mee en ontvang gegarandeerd 1 maand gratis meespelen.
 • Activeer je Gratis lot!
 • Je Geluksvogel kan wel € 100.000.- waard zijn.
 • Kans van 1 op 6 op de hoofdprijs!
 • Dagprijs ter waarde van € 5.000,-
 • Weekendprijs ter waarde van € 50.000,-
 • Maandprijs ter waarde van € 1.000.000,-
 • Bekijk alle acties van de Bankgiro loterij.
 • Maak hier gebruik van deze actie!

De cultuurloterij van Nederland

De Bank Giro Loterij steunt veel culturele organisaties die werken aan het behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Een echt leuke loterij voor iedereen met het hart op de juiste plaats. Met de museum Vip kaart ontvangt u bij 50% korting op de entreeprijs en kunt bij 50 musea gratis naar binnen. De gedachte achter de Museumkaart is simpel.

Het bedrag dat alle kaarthouders voor de Museumkaart betalen gaat in een grote geldpot. Dit geld wordt elk jaar verdeeld onder de deelnemende musea. Dit gaat op basis van de toegangsprijs en het aantal kaartbezoeken dat ze krijgen. Het geld dat de leden betalen is natuurlijk voor de hoge prijzen en deels voor fondsenwerving voor het goede doel.

Bank Giro loterij

 • Per huisadres één keer deelnemen aan deze actie.
 • Alle prijzen in de bankgiro loterij vallen gegarandeerd.
 • Prijzen kunnen dagelijks vallen en zullen derhalve voor 1 mei 2020 gevallen zijn.
 • Meespelen zonder Weekprijzen verdubbelaar is natuurlijk mogelijk.
 • U krijgt gegarandeerd een cadeau van minimaal € 20.-.
 • Met uw deelname steun je vele goede doelen.

Je geldprijs verdubbelen!

Betaal € 0,50,- extra per trekking en ga 2 keer zoveel winnen. Win een van de geldprijzen waarop de Weekprijzen verdubbelaar van toepassing is op je lotnummer valt! In 2020 maakt je met de verdubbelaar iedere maand 22 x kans op € 10.000,- i.p.v. € 5.000,- en 4 x kans op € 100.000,- i.p.v. € 50.000,-.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op extra hoge prijzen. Vul uw e-mailadres in, krijg gratis het nieuws, uitslagen, acties, spelletjes van de BankGiro Loterij, Postcode Loterij en de VriendenLoterij in u mailbox. Zo weet u wat er leeft en wat voor goede doelen er gesteund worden. Wil je meer bankgiroloterij acties bekijken? Zoals: Kies uw cheque?

Bank Giro loterij verjaardagstrekking!

Grijp de Geluksvogel in de Bankgiroloterij

2 Reacties op "Grijp de Geluksvogel van de Bank Giro loterij"

 1. In categorie loterijen vind je meer acties van de BankGiro loterijen zoals bijvoorbeeld de BankGiroloterij met gratis cadeaupakket t.w.v. €95,-. Deze gegarandeerde uitbetaling heeft als voordeel dat je altijd prijs hebt. De prijs

 2. […] Verdubbelaar a € 0,50 per lot per trekking per maand. Voor meer bankgiro loterijen zoals de gratis cadeaupakket t.w.v. €95,- of gegarandeerde uitbetaling kijk even […]

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!