Win de prijzenpot in de Bank Giro loterij

Geplaatst op:
11/01/2019
Geldig tot:
25/03/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Kies je gratis waarde cheque!
Hoe hoog is je prijzenpot in de Bank Giro loterij

Kies je cheque en win direct tot wel € 100.000.-. Maak in de Bank giro loterij maandelijks kans op 1 miljoen en vele andere prijzen. Hoe hoog is je cheque?

Bank Giro loterij met gratis cheque keuze! 

Maak kans op prachtige prijzen van wel 1 miljoen euro in de Bank giro loterij. Door gratis mee te spelen en je cheque te kiezen ontvang je direct tot wel € 100.000,-. Dagelijks, wekelijks en maandelijks geven ze prachtige prijzen weg die belastingvrij worden uitgekeerd. Het extra voordeel dat je gaat spelen is de vele goede doelen die gesteund worden met je deelname.

Dit zijn de kleine goede doelen en de grote stichtingen die meedoen. Een echte Win Win situatie. Meedoen is altijd wel een prijs winnen! Meespelen in de Bank Giro Loterij doe je voor 13,50 euro per lot per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar kans genoeg om u dromen waar te maken.

Speel met kans van 1 op 6!Hoe hoog is je prijzenpot in de Bank Giro loterij

 • Speel mee en ontvang gegarandeerd altijd € 15,-
 • Je cheque kan wel € 100.000.- waard zijn.
 • Kans van 1 op 6 op de hoofdprijs!
 • U krijgt gegarandeerd een cadeau van minimaal € 15,-
 • Dagprijs ter waarde van € 5.000,-
 • Weekendprijs ter waarde van € 50.000,-
 • Maandprijs ter waarde van € 1.000.000,-
 • Bekijk alle acties van de Bankgiro loterij.
 • Maak hier gebruik van deze actie!

De cultuurloterij van Nederland

De Bank Giro Loterij steunt veel culturele organisaties die werken aan het behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Een echt leuke loterij voor iedereen met het hart op de juiste plaats. Met de museum Vip kaart ontvangt u bij 50% korting op de entreeprijs en kunt bij 50 musea gratis naar binnen. De gedachte achter de Museumkaart is simpel.

Het bedrag dat alle kaarthouders voor de Museumkaart betalen gaat in een grote geldpot. Dit geld wordt elk jaar verdeeld onder de deelnemende musea. Dit gaat op basis van de toegangsprijs en het aantal kaartbezoeken dat ze krijgen. Het geld dat de leden betalen is natuurlijk voor de hoge prijzen en deels voor fondsenwerving voor het goede doel.

Bank Giro loterij

 • Per huisadres één keer deelnemen aan deze actie.
 • Alle prijzen in de bankgiro loterij vallen gegarandeerd.
 • Prijzen kunnen dagelijks vallen en zullen derhalve voor 1 oktober 2018 gevallen zijn.
 • Meespelen zonder Weekprijzen verdubbelaar is natuurlijk mogelijk.
 • U krijgt gegarandeerd een cadeau van minimaal € 10.-.
 • Met uw deelname steun je vele goede doelen.

Je geldprijs verdubbelen!

Betaal € 0,50,- extra per trekking en ga 2 keer zoveel winnen. Win een van de geldprijzen waarop de Weekprijzen verdubbelaar van toepassing is op je lotnummer valt! In 2017 maakt je met de verdubbelaar iedere maand 22 x kans op € 10.000,- i.p.v. € 5.000,- en 4 x kans op € 100.000,- i.p.v. € 50.000,-.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op extra hoge prijzen. Vul uw e-mailadres in en krijg gratis het nieuws, uitslagen, acties en spelletjes van de BankGiro Loterij, Postcode Loterij en de VriendenLoterij in u mailbox. Zo weet u wat er leeft en wat voor goede doelen er gesteund worden. Wil je meer bankgiroloterij acties bekijken? Zoals: Kies uw cheque?

Bank Giro loterij Prijzenpot

Hoe hoog is je prijzenpot in de Bank Giro loterij

2 Reacties op "Win de prijzenpot in de Bank Giro loterij"

 1. In categorie loterijen vind je meer acties van de BankGiro loterijen zoals bijvoorbeeld de BankGiroloterij met gratis cadeaupakket t.w.v. €95,-. Deze gegarandeerde uitbetaling heeft als voordeel dat je altijd prijs hebt. De prijs

 2. […] Verdubbelaar a € 0,50 per lot per trekking per maand. Voor meer bankgiro loterijen zoals de gratis cadeaupakket t.w.v. €95,- of gegarandeerde uitbetaling kijk even […]

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!