Baan zoeken via Youbahn met Gratis prijzen

Geplaatst op:
09/07/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis prijzen tot € 350,-. 
Ben je op zoek naar een baan? Youbahn is een uitzendbureau voor flexibel personeel. Meld je gratis aan bij Youbahn, Doe dat voor 9 augustus en speel gratis voor prijzen tot € 350.

Youbahn geeft prijzen weg

Wist je dat Youbahn een modern uitzendbureau is voor flexibel personeel. Iedereen die op zoek is naar een baan mag zich Gratis melden. Wil je meedoen voor de Gratis prijzen tot wel € 350.- reageer voor 9 augustus op een leuke vacature. Je bepaalt zelf hoeveel en wat je voor werk wilt gaan doen. Via Youbahn heb je alle vrijheid en kun je met veel plezier naar je werk. Je bepaalt zelf wat je leuk vind en hoeveel je wilt werken.

  

Wat is Youbahn?

Niet veel mensen kennen de naam Youbahn! Dit is het uitzendplatform voor flexibel werk in Nederland. Via een snelle overzichtelijke website en app vind je werk in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en meer steden. De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed, je bent tijdens het werk verzekerd, bouwt vakantiedagen op en krijgt natuurlijk vakantiegeld. Ga aan de slag in een callcenter, horeca, events, logistiek, bezorging, officesupport of doe promotiewerk.

Heb je zin om een centje bij te verdienen schrijf je snel in. Er komt een zomer aan met veel oranje sportmomenten waar de Horeca op mee wil liften. De Olympische spelen en de Tour de France. Hier kunnen ze in ieder geval niet wachten om er een mooie sportzomer voor je van te maken. Schrijf je in en ontvang toffe prijzen.

Je krijgt altijd het werk wat jij wilt

Er zijn vele uitzendbureaus, alleen Youbahn is gespecialiseerd in flexibel werk. Ze weten zeker dat je zelf mag bepalen waar en wanneer je werkt en dit geeft meer energie en motivatie op de werkvloer. Heb je volgende week tentamen of autorijexamen? Werk je lekker niet. Jij reageert zelf op de shifts die passen bij jouw agenda. Zij fixen voor jou het vakantiegeld, pensioen en natuurlijk je salaris. Elke week stabiel op je bankrekening.

Baan zoeken via Youbahn met Gratis prijzen

Baan zoeken via Youbahn met Gratis prijzen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!