Wil je de Apple AirPods 2 Gratis testen?

Geplaatst op:
01/12/2019
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis testen!
Wil je de Apple AirPods 2 Gratis testen?

Iedereen die zich inschrijft, maak kans om de Apple AirPods 2 gratis te proberen? Meld je nu gratis aan voor het testpanel en maak kans op een gratis exemplaar.

De Apple AirPods 2 testen

Apple is in Nederland opzoek naar serieuze personen die de Apple Airpods 2 willen testen. Iedereen die de moeite neemt om een aantal weken lang diverse testen uit te voeren mag zich nu gratis inschrijven. Noteer je naam, e-mail en adres gegevens zodat ze weten waar de Apple AirPods naar toe gestuurd moeten worden. Als je een exemplaar ontvangt, mag je ze na de test periode houden. Test jij deze Apple airPods en luister draadloos via bluetooth naar je favoriete muziek!

Wil je de Apple AirPods 2 Gratis testen?

Wat moet je weten

  • De AirPods zijn helemaal draadloos.
  • Er zit een draagbare oplader bij.
  • De kwaliteit is uitstekend door de hoge geluidskwaliteit.
  • Door de laatste techniek is het mogelijk om handsfree te bellen

High elektronica

Iedereen is wel bekend met dit merk. Het levert prachtige technologie gemaakt met vakmanschap van de hoogste kwaliteit van desktop speakers, home-theater systemen, hoofdtelefoons, iPod- en iPhone docks en nog veel meer. Opzoek naar het beste geluid? Dit is het merk dat u kunt vertrouwen want ook de professionals vertrouwen op het werk van Apple.

Het geluid is zowel voor de consument als voor de professional de beste keuze. Nu is deze pure kwaliteit beschikbaar voor alle huishoudens. Dit zijn compleet uitgeruste, waterbestendige draagbare Apple Airpods 2 met een verrassend krachtig geluid.

Test deze Airpods

De beste bluetooth Airpods is in de markt gezet onder de naam Apple AirPods 2. Deze unieke draadloze Airpods zijn zeer compact en geven het mooiste geluid. Ze zijn klein en je kunt ze overal mee naartoe kunt nemen. Het is niet te geloven, hij is volledig waterdicht en kan tot 30 minuten ondergedompeld worden. Veel luisterplezier met deze Airpods! Vindt je prijzen winnen leuk dan kun je hier meer winnen!

Je kunt inkomende gesprekken aannemen op de speaker. Zo kun je maximaal 5 uur luisteren en genieten van je muziek. De Bluetooth-AirPods zijn uitgerust met een 3.5 mm jack plug zo kun je muziek van andere bronnen afspelen. Hij is erg populair onder de jeugd, ze genieten van de voordelen van het luisteren met deze JBL Go.

Apple AirPods 2 testen

Wil je de Apple AirPods 2 Gratis testen?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!