Probeer gratis Activia producten
Geplaatst op:
11/01/2018
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Aankoop bedrag retour op je rekening.

Ontdek gratis de Activia producten! Snel naar de winkel en koop een van de 14 actieverpakkingen. Alle producten zijn voorzien van de opdruk “Probeer Gratis”. Ontvang je aankoop retour.

Hoe lekker zijn Activia producten?

Wil je weten hoe lekker Activa producten smaken, koop dan voor 3 maart 1 van de 14 actieverpakkingen in een supermarkt bij jou in de buurt. Bewaar je kassabon en ontvang het aankoopbedrag retour op je bankrekening. Wil je meer producten uitproberen vul dan eenvoudig een nieuw formulier in. Alle artikelen zijn te vinden in de supermarkt en hebben de opdruk “Probeer Gratis“. Let op bewaar je kassabon en volg de instructie om je geld terug te vragen.

Hoe werkt deze actie

  1. Vul je duidlijk je persoonlijke gegevens in.
  2. Geef de unieke actiecode van het artikel door (staat aan de binnenkant van de gele kartonnen verpakking)
  3. Je kunt antwoord op de controle- en tevredenheidsvragen geven.
  4. Bevestig je deelname via het formulier.
  5. Je ontvangt het bedrag binnen 14 dagen op je rekening.
  6. Let op bewaar je kassabon.
  7. Heb je het product gekocht kijk dan hier naar de instructie.
  8. Bewaar de kassabon totdat het geld op je rekening staat.
  9. Wil je meer Geld Terug Acties bekijken.

Activia producten.

Activia is een zalige zachte en milde yoghurt. Met de vele unieke producten en de bijzonder lekkere smaken kun je eindeloos variëren. Je kunt dit product op ieder moment nuttige bij het ontbijt, tussendoor of als toetje. Maar ook als je een hongerig gevoel krijgt dan is dit een welkome aanvulling. Met deze actie kun je nu alle smaken die kosteloos worden aangeboden eens proberen. Dit is handig om de juiste keuze te maken om zo optimaal te genieten van je aankoop. Als je wilt, kun je een reactie achterlaten op de site van Activia en je mening delen met anderen.

Geniet van de Activia producten!

Ontdek gratis de Activia producten! Snel naar de winkel en koop een van de 14 actieverpakkingen. Alle producten zijn voorzien van de opdruk "Probeer Gratis". Ontvang je aankoop retour.

Laat een reactie achter.