2 Gratis wenskaarten van Oranje Fonds

Geplaatst op:
07/07/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Wenskaarten!
2 Gratis wenskaarten van Oranje Fonds

Wil je iemand verrassen met een leuke gratis wenskaart? Laat je gegevens achter en het Oranje Fonds zorgt dat je binnen enkele dagen de kaarten in huis Hebt.

Gratis Oranje Fonds actie

Is er iemand bij u in de buurt die wat extra aandacht kan gebruiken? Verras deze persoon met een gratis wenskaartje door het formulier in te vullen. Na het invullen van u persoonsgegevens zorgt het fonds dat de 2 kaartjes netjes en gratis worden bezorgt. Het Oranje Fonds heeft de uitdaging dat er meer contact en betrokkenheid komt onder de mensen in Nederland. Ze brengen mensen in contact en zorgt dat samenleven weer leuk gaat worden. Nederland moet weer een fijn land worden om in te wonen, voor iedereen en daar maakt dit Fonds zich sterk voor met geld, kennis en aandacht.

Verras die andere, doe je mee?

  • Vraag Gratis de wenskaarten aan.
  • We vieren 28 september met zijn alle de Burendag.
  • Is er bij jou in de omgeving iemand die hulp kan gebruiken?
  • Help mee en word Vriend van het Oranje Fonds met een kleine donatie.
  • Wil je betrokken blijven schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
  • Voor meer informatie over de Burendag kijk even hier.

Doe mee met deze sociale organisatie

Het oranje Fonds brengt mensen samen en maken samenleving mogelijk waarin niemand er alleen voor staat. Dit doen ze door het organiseren van vele activiteiten met de bekende landelijke Burendag die dit jaar op 28 september georganiseerd word. Op deze dag komen buren samen op gezellige dingen te doen.

Wist u dat er in Nederland ruim één miljoen mensen in armoede leven. Deze mensen leven vaak in eenzaamheid en kunnen helaas niet meedoen met onze samenleving. Het fonds steunt vele sociale projecten die ervoor zorgen dat mensen uit de armoede worden gehaald en weer mee kunnen doen. Wilt u het Fonds steunen? Maak elke een klein bedrag over om deze mensen te helpen.

Steun het Oranje Fonds

2 Gratis wenskaarten van Oranje Fonds

Laat een reactie achter.