Win Gratis HighTea bon bij het Oranje Fonds

Geplaatst op:
25/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis spellenpakket t.w.v. € 60.-!
Win Gratis HighTea bon bij het Oranje Fonds

Wil je kans maken op een Gratis HighTea bon t.w.v. € 50,-? Beantwoord de vraag en het Oranje Fonds zorgt dat je kans maakt op een gratis HighTea bon.

Gratis Oranje Fonds actie

Heb je zin in een spelletje memory? Beantwoord de vraag en maak kans op een HighTea bon t.w.v. € 50,-! Weet je het juiste antwoord dan ben je de gelukkigen die het cadeaubon gratis thuisgestuurd krijgt. Is er iemand bij u in de buurt die wat extra aandacht kan gebruiken? Het Oranje Fonds heeft de uitdaging dat er meer contact en betrokkenheid komt onder de mensen in Nederland.

Ze brengen mensen in contact en zorgt dat samenleven weer leuk gaat worden. Nederland moet weer een fijn land worden om in te wonen, voor iedereen en daar maakt dit Fonds zich sterk voor met geld, kennis en aandacht. Het Fonds steunt elk jaar duizenden initiatieven die mensen met elkaar verbinden. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zijn er meer mensen eenzaam geworden door de gevolgen van het Coronavirus? Beantwoord deze stelling en maak kans op een hightea bon t.w.v. € 50,-.

Verras die andere, doe je mee?Win Gratis HighTea bon bij het Oranje Fonds

  • Maak kans op een HighTea bon t.w.v. € 50,-!
  • Is er bij jou in de omgeving iemand die hulp kan gebruiken?
  • Help mee en word Vriend van het Oranje Fonds met een kleine donatie.
  • Wil je betrokken blijven schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
  • Voor meer informatie over de Burendag kijk even hier.

Doe mee met deze sociale organisatie

Het oranje Fonds brengt mensen samen en maken samenleving mogelijk waarin niemand er alleen voor staat. Dit doen ze door het organiseren van vele activiteiten met de bekende landelijke Burendag die dit jaar op 28 september georganiseerd word. Op deze dag komen buren samen op gezellige dingen te doen.

Wist u dat er in Nederland ruim één miljoen mensen in armoede leven. Deze mensen leven vaak in eenzaamheid en kunnen helaas niet meedoen met onze samenleving. Het fonds steunt vele sociale projecten die ervoor zorgen dat mensen uit de armoede worden gehaald en weer mee kunnen doen. Wilt u het Fonds steunen? Maak elke een klein bedrag over om deze mensen te helpen.

Steun het Oranje Fonds

Win Gratis HighTea bon bij het Oranje Fonds

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!